Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару показала, хто міг заполонити її серце – підходить їй більше

Талановита білявка, зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару поділилася цікавою світлиною з чоловіком, котрий точно міг заполонити її серце, проте доля вирішила все геть по-іншому. Хто ж цей красень?

Талановита жінка – талановита в усьому. Гумористка Ірина Сопонару не раз доводила, що зможе зіграти будь-кого, адже за роки творчої кар’єри стала справжнім професіоналом своєї справи. Культовий серіал “Одного разу під Полтавою” викликав масу позитивних емоцій, а герої досі продовжують бути улюбленими. Всі так переживали за стосунки Яринки та Юрчика, Вєри та Сашка, що збиралися однією дружньою сім’єю для перегляду нових серій.

Актори сіткому "Одного разу під Полтавою"
Актори сіткому “Одного разу під Полтавою”

Ірина Сопонару – дівчина не з сором’язливих. Має ніжну та привабливу фігуру, прекрасне почуття гумору, досягає бажаних цілей, не звикла здаватися. Прихильники завжди дивуються, як зірці вдається підтримувати такі модельні параметри. Під натиском батьків обрала факультет історії, політології та міжнародних відносин, проте творча діяльність перемогла і жінка займається улюбленою справою в житті.

Ірина Сопонару показала, хто міг заполонити її серце

Українська акторка зараз доволі популярна особистість, тому активно веде свої соціальні мережі для фанатів та поціновувачів її таланту.

Неодноразово Ірину підозрювали у романі з колегою по знімальному майданчику Юрієм Ткачем. Ще б пак! Адже в сіткомі “Одного разу під Полтавою” серіальна пара настільки правдоподібно зіграла подружжя, що можна подумати в житті панує така ж ідилія, але доля ладна розпоряджатися, як їй завгодно. Нову світлину продемонструвала саме з цим чоловіком.

Відомо, що Ірина Сопонару перебуває у стосунках з британцем Рісом, з яким познайомилися в Україні. Юрій одружений з жінкою Вікторією, щасливий сім’янин та навіть батько донечки Лізи. Попри те, що у кожного своє життя, поза кадром вони теж залишаються хорошими друзями, а не тільки колегами по роботі.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.