Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару показала, хто міг заполонити її серце – підходить їй більше

Талановита білявка, зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару поділилася цікавою світлиною з чоловіком, котрий точно міг заполонити її серце, проте доля вирішила все геть по-іншому. Хто ж цей красень?

Талановита жінка – талановита в усьому. Гумористка Ірина Сопонару не раз доводила, що зможе зіграти будь-кого, адже за роки творчої кар’єри стала справжнім професіоналом своєї справи. Культовий серіал “Одного разу під Полтавою” викликав масу позитивних емоцій, а герої досі продовжують бути улюбленими. Всі так переживали за стосунки Яринки та Юрчика, Вєри та Сашка, що збиралися однією дружньою сім’єю для перегляду нових серій.

Актори сіткому "Одного разу під Полтавою"
Актори сіткому “Одного разу під Полтавою”

Ірина Сопонару – дівчина не з сором’язливих. Має ніжну та привабливу фігуру, прекрасне почуття гумору, досягає бажаних цілей, не звикла здаватися. Прихильники завжди дивуються, як зірці вдається підтримувати такі модельні параметри. Під натиском батьків обрала факультет історії, політології та міжнародних відносин, проте творча діяльність перемогла і жінка займається улюбленою справою в житті.

Ірина Сопонару показала, хто міг заполонити її серце

Українська акторка зараз доволі популярна особистість, тому активно веде свої соціальні мережі для фанатів та поціновувачів її таланту.

Неодноразово Ірину підозрювали у романі з колегою по знімальному майданчику Юрієм Ткачем. Ще б пак! Адже в сіткомі “Одного разу під Полтавою” серіальна пара настільки правдоподібно зіграла подружжя, що можна подумати в житті панує така ж ідилія, але доля ладна розпоряджатися, як їй завгодно. Нову світлину продемонструвала саме з цим чоловіком.

Відомо, що Ірина Сопонару перебуває у стосунках з британцем Рісом, з яким познайомилися в Україні. Юрій одружений з жінкою Вікторією, щасливий сім’янин та навіть батько донечки Лізи. Попри те, що у кожного своє життя, поза кадром вони теж залишаються хорошими друзями, а не тільки колегами по роботі.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.