Одна сидить у мами на шиї, а інша безвилазно в москві: як виглядають дорослі дочки Ольги та Наталії Сумських

Свого часу Наталія та Ольга Сумські могли підкорити чоловічу аудиторію лише одним поглядом. Неймовірні красуні вважалися найпривабливішими акторками в українській кіноіндустрії.

Ольга та Наталія Сумські безумовно вражали своєю вродою, талантом та харизмою. І що не дивно, передали ці риси своїм дочкам. Ольга В’ячеславівна народила від першого шлюбу з Євгеном Паперним дочку Антоніну, а від Віталія Борисюка — дочку Анну. Натомість у Наталії В’ячеславівни є лише одна спадкоємиця — Дарина Мамай.

Як виглядають дорослі дочки Ольги та Наталії Сумських

Тоня Паперна
Як виглядають дорослі дочки Ольги та Наталії Сумських

Тоня Паперна вже давно мама твоїх дітей. Близько 10 років тому дівчина переїхала до російської федерації, отримувала там освіту і прийняла рішення залишитися в москві. Заміж вона вийшла за росіянина Володимира Яглича та поселилася у розкішному будинку, який, як подейкують, був взятий у кредит.

Після початку повномасштабної війни в Україні дівчина серйозно критикувалася глядачами через не озвучену антивоєнну позицію, постійне мовчання та не бажання покидати територію країни-агресора. Ольга В’ячеславівна всіляко намагається виправдати свою дочку перед фанатами.

Як виглядають дорослі дочки Ольги та Наталії Сумських

Тим часом Дарині Мамай вже 40 років. Красуня дуже рано вийшла заміж та народила у цих стосунках дочку. Після втрати чоловіка Наталія В’ячеславівна розповіла, що вимушена утримувати і свою спадкоємицю, і онучку.

Для зіркової матері це великий біль, адже її дочка володіє усіма необхідними якостями для того, щоб бути суперзіркою. Втім, як стверджує Сумська, Мамай успадкувала характер свого батька, а тому не має амбіцій і просто насолоджується життям. Всі хвилювання Наталії тим часом можна пояснити лише її безумовної любов’ю до дочки та страхом за її майбутнє.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.