37-річна Даша Астаф’єва вразила неочікуваним сюрпризом від свого коханого: “Важить 40 кілограмів”

Знаменита українська модель та співачка Даша Астаф'єва підкорила мережу, показавши, який сюрприз для неї зробив її коханий чоловік. Усі деталі в статті.

Особисте життя Даші Астаф’євої для багатьох її шанувальників залишається великою загадкою. Її минулі стосунки тривали близько 5 років і артистка проживала певні негаразди зі своїм коханим, адже у нього були проблеми з законом. Зокрема пара не могла одружитися через те, що у чоловіка не було паспорту.

Даша Астаф'єва зробила гучну заяву
Даша Астаф’єва вразила неочікуваним сюрпризом від свого коханого

Втім, у молодих людей відбулися заручини і в шоу-бізнесі очікували, що Даша все ж таки вийде заміж.

Даша Астаф’єва вразила неочікуваним сюрпризом від свого коханого

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні зірка повідомила про те, що їхня історія добігла кінця. Однак, ще з часів, коли вони були разом, шанувальники запам’ятали, що Даша дуже любить риболовлю.

Судячи з усього, її новий обранець дуже уважний, адже нещодавно підніс їй неймовірно цікавий та неочікуваний сюрприз.

Даша оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з величезною рибою. Бойфренд артистки приніс їй 40-кілограмового товстолоба. Відповідна фотографія з’явилася на її акаунті.

Даша Астаф’єва вразила неочікуваним сюрпризом від свого коханого

Астаф’єва постала у чорному пуховику на подвір’ї власного будинку з уловом чоловіка у своїх руках. Варто відмітити, що за розміром він не менш вражаючий.

Нагадуємо, після 24 лютого Даша Астаф’єва вирішила не виїжджати з України, а навпаки зробила усе необхідне, щоб допомогти своїй батьківщині подолати складні часи. Зокрема усю Україну сколихнула новина, про те що найвродливіша жінка України, найбажаніша та найелегантніша серед артисток голими руками чистила картоплю цілими днями.

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.