Обнімав її, цілував і носив на руках: Олег Винник відгуляв весілля та показав красиву та заможну наречену

Знаменитий український виконавець Олег Винник є кумиром мільйонів жінок, і серед них є багаті та знамениті. Свого часу артист виступав на весіллі одної з них.

Кадрів з весілля Олега Винника його шанувальники ніколи не бачили. Повелитель мовчить дуже уважно ставиться до інформації про своє особисте життя і не допускає її розповсюдження. Хіба що декілька років тому односельчани його покійної матері розповіли пресі про особистість його дружини. Тоді стало відомо, що благовірної артиста є його бек-вокалістка Таїсія.

Олег Винник відгуляв гучне весілля

Земляки Олега Винника розкрили всю правду про його весілля і дружину
Олег Винник показав кадри з весілля Богдана та Катерини Марченко

Втім, Олег з великим задоволенням бере участь у чужому житті. Завдяки своєму романтичному репертуару виконавець користується небувалою популярністю як ведучий та співак на торжествах та корпоративах. Зокрема його завжди чекають на весіллях. Варто відмітити, що таке задоволення далеко не кожному по кишені, але родина Віктора Медведчука та Оксани Марченко змогла собі це дозволити.

Як відомо, їхня невістка Катерина є фанаткою повелителя вовчиць. Поява співака на святі кохання стала неймовірно приємним подарунком для неї. Артист та новоспечена невістка Оксани Марченко постійно взаємодіяли, обіймалися, цілувалися та спілкувалися.

Олег Винник показав кадри з весілля Богдана та Катерини Марченко

Щоправда згодом даний корпоратив приніс Олегу багато проблем, пов’язаних з репутацією.

У зв’язку зі скандалом навколо Віктора Медведчука, усі погляди повернулися і на Винника, який добряче повеселився на їхньому святі. Варто відмітити, що розмір гонорару, який він отримав за свою участь у весіллі так і не був озвучений, і навряд колись буде.

Нагадуємо, незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Оксана Марченко втекла. Через декілька місяців їй вдалося обміняти чоловіка, але єдиний син Богдан залишився на батьківщині.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.