Більше не секрет: жіноче амплуа Влада Ями вийшло назовні після втечі з України до прогресивної Америки

Знаменитий український хореограф Влад Яма в еміграції пригадав, як приміряв на себе образ співачки Джамали. Як це було, згадаємо у нашій статті.

В еміграції разом зі своєю сім’єю Влад Яма знаходиться більше року. Для проживання за кордоном родина обрала Сполучені Штати Америки. І що зовсім не дивно, повернулася до Флориди, де відпочивала кожного року.

Влад Яма показав, як любить Україну
Жіноче амплуа Влада Ями вийшло назовні

Єдиний син артиста Леон пішов у школу і вже активно адаптується до англомовного оточення. Дружина Ліліана припинила вести особистий блог, але не відмовилася від активного образу життя і всюди супроводжує свого коханого чоловіка, а сам Влад бере активну участь у різноманітних благодійних заходах, а також викладає в танцювальній школі.

Влад Яма показав знімок, на якому постав у жіночому образі

Своїм підписникам хореограф ніколи не забуває нагадувати про те, як він любить Україну, і як хочу повернутися до Києва. Втім, поки що я не поспішає реалізовувати своє бажання і чекає, коли війна закінчиться. На критику такої поведінки він відповідає дуже просто: вважає себе набагато кориснішим за кордоном, ніж на передовій.

Нещодавно танцюрист вирішив пригадати про ексклюзивний досвід, який він отримав на українському телебаченні. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому постав в образі співачки Джамали. Артист одягнув сукню, тюрбан, наніс трохи макіяжу та одягнув на ноги шкарпетки.

Жіноче амплуа Влада Ями вийшло назовні

Варто відзначити, що Влад ніколи не відмовлявся від експериментів з зовнішністю для роботи перед камерою, і з’являвся перед глядачем у найрізноманітніших амплуа. Якісь з них пасували йому більше, а якісь менше. Але менш брутальним та мужнім він не ставав від того, що експериментував з образами.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.