Співав про кохання на Мальдівах: зниклий Дан Балан відгуляв весілля та показав красиву і заможну наречену

Дан Балан відомий молдавський виконавець, який дуже успішно зміг побудувати кар'єру ще й в Україні. Артиста багато хто знає, поважає та захоплюється його творчістю.

Балан проявив себе як досить гарна людина, він потоваришував з українськими відомими артистами та вже вважається своїм, оскільки багато років він провів серед українського шоу-бізнесу. Тому, не дивно, що багато прихильників навіть вважають його українським артистом.

Дан Балан

Відомо, що український шоу-бізнес є дуже дружнім та дуже добрим. Кожен артист знає багатьох своїх колег, тому й закордонних співаків, акторів та коміків приймають дуже тепло. Всі артисти в Україні чуйні та добрі. Тому, коли Балана покликали стати зірковим тренером на шоу “Голос країни” він із задоволенням погодився та відчув на собі всю теплоту прийому.

Так, в його образі було багато молдавських ноток, які додавали йому харизматичності та змушували глядачів цікавитись їм все більше і більше. Це стосується і його колег, які бачили в Дані талановитого співака, тренера та просто гарну людину, яка може зробити свято.

Саме тому, Балана покликала на своє весілля українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка дуже хотіла, аби її весілля на Мальдівах вдалося неймовірно веселим, колоритним та незабутнім. Тож, таким чином Дан став спеціально запрошеним гостем на весіллі в Онуфрійчук та її казахського бізнесмена.

Балан дійсно зміг провести незабутнє свято, звичайно настрою додала сама локація та привід, але й артист зміг створити таку атмосферу, яка запам’яталася всім гостям, і гостей, до речі, було достатньо. Відомо, що Онуфрійчук святкувала весілля як на Мальдівах, так і в Україні, але на українському святі Балана вже не було. Можливо його не покликали, а можливо він просто не зміг.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?