Народжені від різних чоловіків: як виглядають троє дітей Фреймут, старшу доньку якої Притула називав своєю

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут декілька років тому стала багатодітною матір'ю. Як виглядають її дочки та син, і від кого вони народилися?

Тривалий час Ольга Фреймут була матір’ю-одиначкою. Свого первістка вона народила від стосунків з британцем Нілом Мітчеллом. Однак, вже під час вагітності зрозуміла, що їхній роман не отримає достойного продовження і необхідно повертатися додому.

Донька Ольги Фреймут здивувала своїм образом
Ольга Фреймут показала дітей від різних чоловіків

Злату вона народила в Києві, і все життя виховувала самотужки. Однак, у телеведучої була велика підтримка в особі її родичів та друзів. Наприклад, Сергій Притула завжди жартував, що насправді дівчинка народилася від нього. А Ольга була зовсім не проти такого гумору.

Ольга Фреймут показала своїх дітей

8 років тому телеведуча вступила у нові стосунки з генеральним директором телеканалу “Новий канал” Володимиром Локотко. Взаємини пари швидко розвивалися і незабаром зірки одружилися. У цьому союзі Ольга народила дочку Євдокію та сина Валерія.

Родина Ольги Фреймут
Ольга Фреймут показала своїх дітей

Родина оселилася за містом у розкішному двоповерховому маєтку. Старша спадкоємиця журналістки поїхала до Сполучених Штатів Америки отримувати освіту.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Фреймут, як і більшість зіркових мама була вимушена евакуювати своїх дітей закордон. Сім’я обрала Великобританію у якості прихистку. Ба більше, Фреймут отримала там роботу і тепер пише колонку в газеті.

Нагадуємо, що тривалий час телеведуча замовчувала правду про місцезнаходження свого чоловіка Володимира. Однак через півроку стало відомо, що він також перебуває у Великобританії разом зі своєю сім’єю. У зв’язку з цим на Локотко звалився шквал критики.

Схожі статті