Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний старається для нової обраниці: змінив зачіску та стиль

Андрій Задворний став переможцем у другому сезоні шоу "Холостячка", де з великою кількістю інших гідних чоловіків боровся за увагу та прихильність Злати Огнєвіч, яка дуже ретельно обирала собі супутника по життю.

Андрій прийшов на проєкт заради того, щоб відшукати своє кохання та закохатися по-справжньому, звичайно в цьому кроці було й бажання стати більш відомим та впізнаваним. Тому, у бізнесмена було дві мети та обидві йому вдалося досягти. Хоча з самого початку стосунки Злати та Андрія не надто гарно складалися, адже співачка не могла до кінця зрозуміти, яким саме є Задворний, чого він прагне та як хоче реалізувати їхні відносини.

Андрій Задворний

Так, поступово, крок за кроком Андрій ставав більш наполегливим та проявляв свої почуття до Злати більш активно. Тому, й сама вона з часом змінила до нього ставлення й почала відчувати до нього закоханість, яка згодом остаточно оселилась в її серці. І тоді вже попри всіх інших залицяльників, які, здавалися більш гідними, вона обрала на фіналі саме Андрія.

Але насправді, стосунки пари довго не проіснували, тому що Задворний довго ігнорував Злату, а згодом прийшов і сказав, що він більше нічого не відчуває до жінки й не хоче бути поруч із нею. Це дуже сильно ранило жінку і на тривалий час вони обидва закрилися від всіх романтичних стосунків, бо кожен переживав цей розрив по-своєму.

Сторіс Задворного

Але тепер у Задворного з’явилась жінка, з якою він будує міцні стосунки та хоче бачити з нею своє майбутнє. А, як відомо, коли чоловік закохується, то він хоче бути кращим, тому змінює свій образ. Так, нещодавно Андрій показав свою нову зачіску. Тепер чоловік виглядає більш охайним, оскільки останнім часом він зовсім себе запустив, але тепер йому є для кого бути гарним та привабливим, тому й старається виглядати модним та красивим.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.