“Незабаром пологи”: 47-річна Наталія Могилевська показала округлий живіт та вразила фанатів новиною

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська знову заінтригувала мережу імовірної вагітністю. Що відбувається у житті артистки, дізнайтеся в нашій статті.

Наталія Могилевська ніколи не приховувала, що дуже хоче мати щасливу сім’ю та народити дітей. Однак, свою молодість артистка присвятила музичній кар’єрі, і варто відмітити, що ця жертва принесла великі плоди.

Декілька останніх років артистка активно обговорювала з шанувальниками імовірність появи у неї дитини. Ба більше, чесно розповідала, що готова навіть взяти малюка з дитячого будинку, але для цього їй необхідно знайти чоловіка, який зможе стати для спадкоємця батьком.

Наталія Могилевська показала округлий живіт

Після початку повномасштабної війни в Україні Наталя зізналася, що такий чоловік у її житті з’явився. Новий бойфренд артистки виявився дуже відповідальною та зрілою людиною. Разом з нею він їздив прифронтовими зонами, де відбувалися концерти, а також допоміг коханій перевезти її вагітну сестру до Франції.

При цьому шанувальники звернули свою увагу на те, що фігура Наталі помітно змінилася. Могилевська неодноразово опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео зі своїх виступів, і на них можна помітити округлий животик. У коментарях люди почали масово цікавитися, чи є імовірність того, що Могилевська очікує на дитя.

Наталія Могилевська показала округлий живіт

Пізніше артистка сама спростувала новину про те, що знаходиться у цікавому положенні. Однак користувачі мережі не з чуток знають, що знаменитості усіма силами намагаються приховати свій справжній стан аж допоки на світ не з’явиться малюк, а тому не поставилися до даної заяви з довірою. Але так чи інакше, їм доведеться чекати на офіційне повідомлення про поповнення від Наталії, і воно може з’явитися як через місяць, так і років через п’ять.

Схожі статті