Родичів не вибирають: як виглядає старший та єдиний брат Тіни Кароль, який носить моноброву (ФОТО)

Як відомо, Тіна Кароль зростала у доволі творчій атмосфері, знала про те, що стане виконавицею ще з дитинства і робила все, аби з'явитися на сцені у юному віці.

Колись суперзірка на ім’я Тіна Кароль була звичайною дівчиною на ім’я Тетяна Ліберман. Красуня виросла у простій сім’ї, де виховувалася разом зі старшим братом Станіславом. На відміну від своєї найближчої родички чоловік не пов’язав своє життя з творчістю.

Тіна Кароль показала, як виглядає її єдиний брат

Тіна Кароль показала, як виглядає її єдиний брат

Брат Тіни Кароль обрав непублічний образ життя. Він не веде соціальних мереж і не любить розповідати про родинні зв’язки зі знаменитою співачкою. Чоловік живе в столиці, де працює адвокатом та є власником юридичної фірми. При цьому свою дружину він можна сказати обрав серед світської тусовки, адже свого часу побрався з сестрою Ірми Вітовської.

Як і рідна сестра Станіслав встиг стати батьком і виховує маленьку дочку. Втім, зовнішність племінниці Тіни Кароль залишається для публіки великою загадкою, адже красуню захищають від уваги аудиторії зі зрозумілих причин.

Тіна Кароль показала старе фото з рідним братом

Примітно, що зі своїм рідним братом Тіна Кароль дуже схожа. У родичів однаковий обвал обличчя, погляд, форма губ та носу. Однак, зовнішність Станіслава набагато брутальніша.  І цю брутальність посилює борода та пишні брови.

Нагадуємо, раніше з’являлась інформація про те, що Тіна Кароль знаходиться у поганих стосунках зі своїм батьком після того, як чоловік потрапив у скандал з бізнесом. Тим не менш, пізніше на акаунті зірки неодноразово з’являлися сімейні кадри: і свіжі, і архівні. Виконавиця регулярно відвідує своїх батьків та брата та підтримує з ними зв’язок.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.