Маша Єфросиніна вперше показала, яким дорослим став її син від Тимура Хромаєва: захисник росте

Відома та дуже популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна завжди є дуже відвертою зі своєю аудиторією, тому не приховує подробиць власного життя. Особливо того, що стосується її родини.

Маша ніколи не виставляла на загал своє життя з чоловіком Тимуром Хромаєвим та не надто часто говорить про своїх дітей. Але у програмі, яку вона знімає разом з Олею Поляковою “Дорослі дівчата” вона дуже відкрито говорить про свої стосунки з Тимуром та з дітьми. Раніше, Маша розповідала лише про свою дорослу дочку Нону, а ось про сина Машка мало було розмов.

Але в останній рік Маша заговорила й про Олександра, який зараз живе у Польщі заради своєї безпеки та здорової психіки. Маша відправила туди дітей разом з родичами, бо саме там немає жодних вибухів та загрози для життя. Єдине, що важко для юного Саші – це розлука з батьками, адже Тимур обороняє кордони України, а Марія живе на дві країни, бо не може залишити свою діяльність та й дітей потрібно утримувати.

В інтерв’ю на каналі “Розмова” Марія розповіла, як важко їй дається таке життя, вона хоче отримувати від свого чоловіка більше уваги та підтримки, але він поки не може це дати, і тому їй доводиться все тягнути на собі, побут, виховання, роботу, благодійні проєкти. Морально це важко, особливо прийняти те, що її чоловік змінюється, і коли закінчиться війна, він прийде іншою людиною.

Та останнім часом Маша не так часто буває у Польщі, але коли приїжджає, то весь вільний час, жінка намагається проводити з Сашком, тому що він дуже сумує за мамою, і йому необхідно відчувати турботу.

Сторіс Маші

Так, на останніх своїх сторіс Єфросиніна показала, як сильно за останній рік підріс її син. який дуже схожий на неї. На фото щаслива Маша та Сашко гуляли по парку біля квітів, які почали своє нове цією весною.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.