Олександр Пономарьов показав, як виросла його донька за 25 років: на маму Олену Мозгову не схожа ні краплі

Український співак Олександр Пономарьов та його колишня дружина продюсерка Олена Мозговоа привітали спільну доньку Євгенію із 25 днем народження на своїх сторінках у соціальних мережах.

І правду кажуть, що діти швидко ростуть. Особливо швидко це відбувається із чужими дітьми. Чимало дітей мастодонтів українського шоу-бізнесу народились та зростали буквально на очах у мільйонів прихильників творчості їхніх зіркових батьків. Втім іноді ми навіть не помічаємо того, що малеча українських зірок вже давно не малеча.

Український співак Олександр Пономарьов днями привітав свою доньку Євгенію з двадцять п’ятим днем народження. Зірковий тато опублікував колаж із архівними світлинами на своїй сторінці в Instagram. На одному з фото зображена ще маленька Євгенія на руках в Олександра Пономарьова на одному з його виступів. Інші ж два знімки сильно контрастують із попереднім, адже на них ми бачимо вже дорослу доньку співака разом із батьком. Прикметно, що на усіх фото Євгенія просто копія тата.

Доньці Олександра Пономарьова виповнилось 25 років
Доньці Олександра Пономарьова виповнилось 25 років

До колажу Олександр Пономарьов додав декілька теплих слів із привітаннями.

“Моїй Євгенії сьогодні 25 ! Ого! Многая і Благая Літа , здоровою , щасливою і з Божим благословенням !”, – побажав донці зірковий тато.

У коментарях до допису підписники також привітали Євгенію із 25-річчям. Так, наприклад, окрім фанатів Пономарьова, свої побажання під публікацією залишила українська співачка Ольга Цибульска.

Привітання від мами Олени Мозгової

Також зі святом доньку привітала зіркова мама-продюсерка Олена Мозгова. На своїй сторінці у Facebook жінка опублікувала допис із архівним знімком із ще маленькою Євгенією. Поруч Олена додала фото левиці із левеням, що символізує силу її материнської любові.

Продюсерка Олена Мозгова привітала доньку з 25-річчям
Продюсерка Олена Мозгова привітала доньку з 25-річчям

Жінка написала, що надзвичайно любить та сумує за донею. Крім того, вона захоплюється тим, що Євгенія виросла шляхетною та достойною людиною. В кінці вона побажала дівчині залишатись такою ж красивою як внутрішньо, так і ззовні.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.