Знайшлася донька Дана Балана? Молдавський мачо ніжно обійняв маленьку дівчинку і не зміг приховати правду

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан зробив кадр з маленькою красунею та заінтригував мережу. Ким дівчинка доводиться співаку? Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, Дан Балан жодного разу не був одружений та не має дітей. Втім, молдавський мачо виріс у дуже доброзичливій, об’єднаній та люблячій родині, тому має доволі високі стандарти та не відмовляється від сімейних цінностей.

Дан Балан ніжно пригорнув маленьку дівчинку

Артист сам неодноразово зізнався, що не збирається все життя залишатися холостяком. Але на шляху до щастя у чоловіка є перешкода: він почувається самодостатнім і без дружини, а тому чекає на щире кохання.

Чому мовчить Дан Балан
Дан Балан ніжно пригорнув маленьку дівчинку

Дана позиція тим не менш не може переконати фанатів у тому, що він не приховує сім’ю від преси. Роками в мережі ходять чутки про те, що насправді у виконавця є і колишня дружина, і син.

Шанувальники не відмовляються від теорій і про те, що насправді у співака може бути щаслива та повна сім’я прямо зараз. А тому з великою уважністю ставляться до різноманітних знімків, які потрапляють до мережі. Як наприклад, нещодавно Дан засвітився у компанії маленької дівчинки, яку ніжно пригорнув до себе.

Деяким користувачам здалося, що така чутливість до дитини може пояснюватися їхнім родинним зв’язком.

Однак, не варто забувати, що дана є рідна сестра Санда, яка народила декількох племінників виконавцю. Дан знаходиться з ними у дуже теплих стосунках, постійно їх тішить, грається з ними, а фотографії з сімейних вечорів, де молдавський мачо постає поруч з дітьми призводять справжній фурор.

Тим не менш на вищевказаному кадрі імовірніше за все разом з зіркою постала звичайна маленька фанатка, яка мала удачу з ним сфотографуватися на пам’ять.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.