За плечима Володимира Остапчука два невдалих шлюби і двоє дітей: як виглядає нова третя дружина телеведучого

Володимир Остапчук вiдомий український шоумен і телеведучий, якого гладачі полюбили через його тонке почуття гумору, яке може зачепити один раз і назавжди. Але більш за всього шанувальників Остапчука цікавить його особисте життя, адже воно у нього бурхливе.

Не є секретом, що Остапчук був одружений два рази, а також, має двох діточок, за якими дуже сумує, оскільки вони живуть за кордоном з першою дружиною Володимира. Стосунки Остапчука та Олени Войченко починалися досить романтично і ця романтика жила між ними кілька років, але після того, як народилась друга дитина, то у стосунках пішов розлад. Вийшло так, що Олена була дуже за щось ображена на свого зіркового чоловіка. Тому, далі розпочалося гучне та досить скандальне розлучення, за яким спостерігала вся країна.

Войченко звинувачувала Володимира у психічних розладах та дуже активно ходила на різноманітні інтерв’ю, де у неї була змога наговорити про Володимира купу неприємних для нього слів на всю Україну. Але все ж таки попри її образи, жінка не заборонила спочатку екс-колишньому бачитися з дітьми. А потім стосунки стали гіршими та навіть дійшло до заборони спілкуватися з донькою та сином.

А ось друга дружина Остапчука Христина Горняк прийшла в його життя у дуже влучний момент, якраз коли чоловік переживав розлучення. Одна випадкова зустріч та погляд змусили Володимира закохатися у нотаріуса та познайомитись з нею. Оскільки шоумен є дуже привабливим чоловіком, то зачепити таку красуню, як Христина складно не було.

А згодом жінка закохалась і це було взаємно, тому, стосунки Горняк та Остапчука розвивалися дуже швидко та привели пару до гарного весілля. У гармонії вони прожили два роки, а потім, сталося щось, чого Христина не змогла пробачити йому. І тепер, Остапчук вдруге опинився розлученим.

Та довго чоловік не горював, оскільки нещодавно він закрутив роман з молодою журналісткою Катериною Полтавською. Дівчині зараз 22 роки, вона досить юна та звісно, виглядає на свій вік. Катя має довге волосся натурального кольору та одягається за останніми трендами моди. Тобто, поруч з Остапчуком вона виглядає набагато молодшою.

Катя Полтавська

Проте це не заважає парі будувати гарні взаємини та проводити романтичні вечори разом. Судячи з історій уу їх парі заведено готувати один для одного та гуляти вільно містом.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.