Катя Варнава, Леся Нікітюк і Ольга Фреймут їй не конкурентки: як виглядає нова дружина-дончанка Сергія Притули

Популярний шоумен, волонтер і вже екс-телеведучий розважальних шоу Сергій Притула дуже полюбився українцям через свою подачу та неймовірне почуття гумору та гострий розум. Його особистість завжди викликала інтерес у публіки й приватне життя не виключення.

Сергія завжди вважали ловеласом, оскільки на телебаченні він завжди був оточений красивими колегами-жінками, з якими Притулі намагалися приписати стосунки. Першою в цю пастку потрапила подруга ведучого Ольга Фреймут. Вони починали разом з ранкового шоу “Підйом” та оскільки вони мали дружні близькі стосунки, глядачі та журналісти їх сприймали як щось більше. Але насправді у їхніх взаєминах завжди був присутній ще й колега Олександр Педан і всіх трьох пов’язувала лише дружба.

Притула з Фреймут

Далі Олю Фреймут змінили Катерина Варнава та Леся Нікітюк, адже вони також були співведучими Притули. Чоловік може побудувати гарні взаємини майже з кожною людиною, попри свій важкий характер та принциповість. Та все ж таки, наприклад, дружбу з Нікітюк також інтерпретували як роман на робочому місці. Хоча всі знають, що Сергій давно й щасливо одружений.

Притула з Нікітюк

Сергій нині перебуває у другому шлюбі з жінкою, яка була продюсеркою на Новому каналі, а згодом стала менеджером власного проєкту Притули “Вар’яти”. Обраницю волонтера звуть Катерина Сопельник і вона родом з Донеччини, тож, виходить, що має достатньо сильний характер. Але з Притулою Катя почувається справжньою жінкою, яка може собі дозволити іноді бути слабкою.

Родина Притули

Насправді про стосунки Сопельник та Притули мало хто знав до самого їх весілля, яке відбулося у 2015 році у славетному місті Львові.  Щоправда, о цього моменту закохані зустрічалися цілих два роки. Та за цей час вони встигли зрозуміти, що їм комфортно разом і вони готові перенести своє кохання у сімейне життя і не помилилися, адже майже 10 років вони дарують одне одному відчуття щастя та надійної опори по життю.

Притула з дружиною

Разом пара виховує двох донечок – Соломію та Стефанію, а також з ними живе син Сергія Дмитро від першого шлюбу. Загалом чоловік не надто полюбляє обговорювати своє особисте життя, але коли мова йде про дітей та дружину, то у нього просто загоряються очі та здається, в ці моменти шоумен почуває себе неймовірно щасливим, бо родина є найдорожчим здобутком його життя.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.