49-річний Андрій Данилко відгуляв весілля і показав розкішну наречену: мама Сердючки Білоконь сяє від щастя

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко має великий досвід у організації ідеальних весіль, хоча сам ніколи не одружувався. Детальніше у нашій статті.

Усе своє життя Андрій Данилко холостякує. За офіційною версією артист жодного разу не був одруженим, не має рідних або всиновлених спадкоємців, а увесь свій час витрачає на роботу. Довгих 20 років йому приписували роман з партнеркою Інною Білоконь. Однак, остання вже давно заміжня, виростила сина та дочку і насолоджується подружнім життям з чоловіком Олегом.

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля
Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Окрім міцної дружби та співпраці з Андрієм Данилко виконавець у ролі Інни Адольфівни нічого не зв’язує. Але весіль вони відсвяткували разом величезну масу. А все тому, що репертуар Вєрки Сердючки користується феноменальною популярністю на подібного роду торжествах.

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля в Києві

І ті, хто хоча б раз були присутніми на таких весіллях, точно знають, що стереотипи про музику Вєрки Сердючки та її потенційного слухача — абсолютні вигадки. Адже представники еліти та світської спільноти готові віддати останні гроші заради концерту артиста. Гонорари Андрія Данилка за виступ на корпоративі вираховуються десятками тисяч доларів.

Наприклад, незадовго до війни заміж вийшла популярна українська телеведуча Іванна Онуфрійчук. Своє життя вона пов’язала з казахстанським мільйонером Алмазом. Пара спочатку побралася на Мальдівах, а в центрі Києва влаштувала неймовірного розмаху торжество, яке стало найрозкішнішим в сезоні.

Весільна сукня Іванни Онуфрійчук
Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля в Києві

До другого свята пара готувалася півроку. І навіть важко уявити, скольки коштів було витрачено на дане весілля насправді.

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля

Варто відмітити, що колектив артиста і сам непогано повеселився, адже усі учасники перфомансу просто сяяли від щастя.

До речі, для весілля Іванни Вєрка Сердючка обрала костюм, який складається з вишиванки та етнічних мотивів. Втім на голові вона вирішила залишити свою зірку.

Вже після 24 лютого Андрій Данилко та Інна Білоконь припинили одягати свої костюми та почали виступати на сцені у чорному одязі. Таким чином колектив нагадує, що в Україні продовжується війна.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.