Наймодніші брови 2023: широкі чи ниточки – стилісти Полякової, Осадчої та Огнєвіч показали майстер-клас

Яка форма брів стане трендом сезону у 2023 році? Стилісти відомих українських зірок Каті Осадчої, Злати Огнєвіч та Олі Полякової поділились порадами стосовно найкращих варіантів.

Мода настільки швидкоплинна, що іноді навіть не встигаєш і оком моргнути, як тренди кардинально змінились. Яскраві кольори, пастельні кольори, штани-кльош або спідниця-олівць — навіть складно зрозуміти на чому варто зупинити свій вибір. Втім модні тенденції поширюються не тільки на одяг та аксесуари, але й на макіяж, і навіть зовнішній вигляд брів. Так-так, і за цим також варто стежити, якщо в пріоритеті у вас дотримання виключно останніх новинок моди.

А звідки брати інформацію про найбільш стильні форми брів? У цьому нам допомагають стилісти українських селебріті, які вже собаку з’їли у сфері мейкапу.

Широкі та світлі

Розпочнімо з Олі Полякової. Українська співачка віддає перевагу доволі широким бровам. Втім вони взагалі не виглядають грубо завдяки тому, що мають світло-коричневий відтінок. Варто зазначити, що колір брів потрібно підбирати до кольору волосся. Наприклад, білявкам більше пасують світлі спокійні відтінки коричневого. У той час, як чорний або темно-коричневий колір додаватимуть віку й виглядатимуть максимально неприродно. Ба більше, останнім часом обертів набирає тренд із висвітлюванням брів. Однак варто пам’ятати, що такий варіант підійде більше білявкам або рудим.

Оля Полякова підбирає колір брів під колір волосся
Оля Полякова підбирає колір брів під колір волосся

Якщо ви переймаєтесь через те, чи пасуватимуть вам світлі брови, варто спробувати нанести на них консилер. Часто його використовують для того, аби не висвітлювати брови фарбою і приміряти на собі такий незвичний образ. Якщо вас усе влаштовує, то беріть фарбу й не бійтесь експериментувати!

Тоненькі й природні

Схожий смак на брови, як у Олі Полякової, має телеведуча Катя Осадча. Разом із стилістом вона обрала найбільш органічну форму та відтінок брів. Так, жінка має тоненькі брови світло-коричневого кольору, які майже не підфарбовує. За формою вони нагадують ниточки, а це саме той варіант, який підходить усім, хто має овальне обличчя.

Катя Осадча полюбляє тонкі та природні брови
Катя Осадча полюбляє тонкі та природні брови

Завдяки тому, що Катя Осадча майже не підфарбовує брови та не малює їх ідеально рівними, вони не обтяжують її обличчя, а додають легкості.

Прямі, темні та тонкі

На відміну від своїх зіркових колег, співачка Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим та темним бровам. Подібний фасон підійде дівчатам, у яких, як і у Злати Огнєвіч, темний колір волосся та карі очі. Завдяки такій формі та відтінку обличчя виглядає обрамленим та має більш виразні риси.

Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам
Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам

Найбільше брови без вигину підійдуть тим, у кого овальна форма обличчя.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.