Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зробила пластику носа і підборіддя: на збільшенні губ не зупинилася

Катерина Репяхова молода та досить приваблива жінка, яка, звісно, стежить за останніми тенденціями модної індустрії і хоче відповідати новим вимогам світу краси, тому, наважується на зміни.

Як всім відомо, останні роки 2 процедура збільшення губ стала мейнстримом майже для кожної сучасної жінки. Адже для всіх з самого дитинства була ідеалом краси Анджеліна Джолі з її пухленькими губами. Тому, не дивно, що мода великих губ дійшла й до нас. Звісно, бажання підкачати вуста переслідує кожну другу дівчину, бо це тренд. Але не всі піддаються цій тенденції.

Так, нещодавно й Катерина вирішила збільшити губи, дівчина довго йшла до цього, адже її дуже бентежила думка її чоловіка Віктора Павліка, який задоволений всім у зовнішності своєї коханої. Але Репяхова таки наважилась на цю процедуру, проте ще більше блогерка переймалась за результат, аби їй не зробили надто великі губи.

Репяхова зробила губи

Та на щастя, Кая залишилась дуже задоволена результатом проробленої роботи, а ось Віктор Франкович майже нічого й не помітив. Тому, варто зробити змінам дівчини комплімент, бо її зовнішність тепер стала ще кращою.

На збільшенні губ Репяхова не зупинилась та піддалась більш серйозним змінам у зовнішності. Ще кілька місяців тому, жінка вже торкалась теми ринопластики, але дуже боялась цієї процедури, адже це пластична операція. Та сьогодні Катя поділилась новиною.

Дружина Павліка все ж таки вирішила змінити форму носа та здійснити свою заповітну мрію. Таким чином, Катерина показала сторіс в instagram з лікарні, де вона вже після операції лежить з обмотаним носом та підборіддям. Видно, що після пластики жінка втомлена, але задоволена.

Репяхова після ринопластики

Кінцевого результату Катя поки й сама не бачила, але жодна пластична операція не робиться без урахування побажань клієнта. Тому, днями жінка зможе показати результат пластики й відтепер буде задоволена своєю зовнішністю на всі 100%.

Процедура Репяхової на підборідді
Процедура Репяхової на підборідді

А також Катя зробила ще одну пластичну процедуру, але вже на підборідді. Колись давно вона казала, що хоче прибрати друге підборіддя, тож ліпофіланг у цьому їй допоміг.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.