Опинилася поза сімейною ідилією: як виглядає дочка Горбунова, яку не беруть на сімейні свята як сина Осадчої

Новина про весілля Юрія Горбунова та Катерини Осадчої стала справжнім сюрпризом для шанувальників зірок, і тим не менш ощасливила більшість з них. А що на рахунок падчерки ведучого?

У Каті Осадчої та Юрія Горбунова до створення спільної історії було не менш насиченим та романтичним і минуле. Телеведуча “Світського життя”, будучи зовсім юною дівчиною, вийшла заміж за Народного депутата України Олега Поліщука та народила від нього первістка Іллю.

Катерина Осадча та Ілля Поліщук
Юрій Горбунов показав падчерку від першого шлюбу. Катя Осадча з старшим сином

Хлопчик зростав під опікою матері та бабусі, а згодом отримав можливість переїхати і до батька, який знайшов своє кохання з іншою. Тим часом Катя Осадча тривалий час взагалі не вірила в шлюб і запевняла, що вийде заміж вдруге лише за умови, що в неї з’явиться дитина. І це сталося!

Юрій Горбунов показав падчерку від першого шлюбу

Роман Юрія Горбунова та Каті Осадчої розвивався цілком таємно, хоча шанувальники фантазували на рахунок того, що колеги можуть насправді бути коханцями. Про весілля зірки повідомили лише тоді, коли живіт Катерини неможливо було приховувати.

Спочатку на світ з’явився їхній спільний син Іван, а згодом і Данило. При цьому розлучення Юрія Горбунова з дружиною Людмилою залишилося абсолютно поза кадром. Телеведучий ніколи не розповідав, як його благовірна сприйняла новину про наявність у нього кохання на стороні, і чи взагалі жив він на той момент зі своєю обраницею.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, з якою він був одружений 20 років
Як виглядає дочка Юрія Горбунова

Як відомо, спільних дітей у них не було, але Юрій Горбунов виростив дочку дружини Ксенію як рідну. Телеведучий ніколи не приховував своєї щирої батьківської любові до спадкоємиці і навіть після усього пережитого підтримує з нею зв’язок. Однак на відміну від Іллі Поліщука, який постійно з’являється на родинних святах і у компанії своїх молодших братів, Ксенія жодного разу не потрапила у кадр на сімейних заходах. Очевидно, тому що не була на них присутня.

Де зараз проживає дівчина, чи знаходиться вона в Україні, наскільки близько спілкується зі своїм вітчимом — усе це залишається великою таємницею для преси. Як і її матір, красуня веде непублічний образ життя і не бажає потрапляти під світло софітів.

Завдяки Ксенії, до речі, Юрій Горбунов вже пізнав, що таке бути дідусем, адже жінка виховує власних дітей.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.