Вони зекономили на шампуні від Гордона: лисі українські зірки – Влад Яма, Потап, Слава Дьомін та Кошовий

Влад Яма, Олексій Потапенко, Євген Кошовий та Слава Дьомін відомі мільйонам українців завдяки своїм лисинам. Втім як виглядали зірки із волоссям та які зачіски вони носили в молодості читайте далі.

Зачіска невід’ємний атрибут образу кожної людини. І тут важливо розуміти, що будь-яка зачіска справляє неабияке враження, навіть лисина. Чимало чоловіків віддають перевагу гладенькій голові, аніж об’ємній шевелюрі. У кожного на це свої причини: такий варіант зачіски більше пасує, суттєва економія на засобах по догляду за волоссям або елементарно так зручніше у побуті.

А чому усім відомі лисі українські зірки обрали подібну зачіску читайте далі.

Це не я так вирішив, це природа так вирішила

Український ведучий Слава Дьомін поділився з фанатами причиною чому вже багато років поспіль носить лисину. Як виявилось, це було не рішення, а вимушений крок. Чоловік розповів, що в двадцять два роки він помітив, що волосся стає все менш густим, а лисина починала просвічуватись. Слава Дьомін зізнався, що це був його величезний комплекс, якого він всім серцем хотів позбутися.

Проте з часом він вирішив повністю прибрати волосся, і такий варіант ведучому припав до душі. Тепер кожен свій день чоловік починає з гоління голови, що займає, за його словами, не більше трьох хвилин.

Архівне фото Слави Дьоміна із волоссям
Архівне фото Слави Дьоміна із волоссям

Все заради ролі

На що ви готові заради ролі в мініатюрі? От український гуморист Євген Кошовий наважився на кардинальну зміну іміджу — підстригтись під нуль. В одному з інтерв’ю комік розповів, що в далекому 2001 році його товариші по команді запропонували поголитись заради двох ролей. Євген Кошовий погодився на цю авантюру, втім зіграти ці ролі у нього не було змоги. Попри це, гумористу так сподобалась зачіска, що він вирішив її залишити назавжди.

Євген Кошовий підстригся налисо через роль у мініатюрі
Євген Кошовий підстригся налисо через роль у мініатюрі

Так і не дочекався

Відомий танцюрист та хореограф Влад Яма з’явився перед прихильниками без волосся під час зйомок першого сезону “Танцюють всі”. До цього чоловік все життя ходив із об’ємному шевелюрою. Ба більше, в одному з інтерв’ю Влад Яма зізнався, що хотів відростити довгий хвостик, однак не дочекався поки відросте волосся й поголився.

Влад Яма передумав відрощувати хвостик
Влад Яма передумав відрощувати хвостик

Зіпсував волосся

Співак та продюсер Потап вже багато років не розлучається із улюбленою зачіскою — лисиною. Втім для фанатів і досі залишається загадкою причина, чому чоловік не відрощує волосся. Коли Потапу виповнилось 40 років, він опублікував на своїй сторінці в Інстаграм відео, у якому декламує смішний вірш про себе. В одному із рядків співак згадав, що в молодості часто фарбував волосся і тому воно сильно зіпсувалось. Правда це, чи просто жарт — фанатам залишається лише здогадуватись.

Потап зіпсував волосся фарбою
Потап зіпсував волосся фарбою

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.