Матір-одиначка Ірина Білик повернулася до колишнього чоловіка та відкрито зізналася в почуттях до нього

Відома українська співачка Ірина Білик знову заінтригувала мережу новими кадрами з колишнім чоловіком Дмитром Коляденко. Що відбувається в особистому житті зірки?

За плечима у знаменитої української співачки Ірини Білик далеко не один шлюб. Однак, артистка не приховує: обожнює знаходитися у стані закоханості, будувати стосунки з новими чоловіками та проходити цей досвід знову і знову. Ба більше, він надихає Ірину на створення нової музики, яку на сцені виконує не тільки вона, але й найвідоміші артисти.

Ірина Білик повернулася до колишнього чоловіка

Ірина Білик повернулася до колишнього чоловіка

Примітно, що виконавиця не відмовляла собі у романах з молодими людьми середнього достатку. Однак, усі дороги знову сходяться до її колишнього чоловіка Дмитра Коляденка, з яким артистка розлучилася близько 20 років тому. Життя з ним подарувало шанувальникам співачки масу хітів, які досі залишаються популярними.

Після пережитої пристрасті залишилася пустота, і Коляденко та Білик не могли з нею боротися. Обидва відкрито ворогували, але ненависть швидко переросла у ніжність, ніжність з часом знову почала трансформуватися у дещо, що дуже нагадує користувачам мережі відроджене кохання.

Так, останнім часом Ірина Білик постійно інтригує підписників кадрами, на яких постає з шоуменом. Після розлучення співачка помітно багато часу проводить разом з ним свої вихідні та канікули. А в останній публікації, яка з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram взагалі видала характер їхніх взаємин. У шанувальників артистки вже не залишається сумнівів у тому, що вона знову повернулася до колишнього чоловіка, хоча офіційного підтвердження даним чуткам досі немає.

Нагадуємо, що позаминулого року Ірина Білик повідомила про своє розлучення з Асланом Ахмадовим. Пара прожила в шлюбі недовго, після чого послідувала розлука через пандемію та карантин. Ірина Білик чекала на коханого чоловіка, але згодом зрозуміла, що він не повертається додому з російської федерації не через коронавірус. Не дивлячись на тріщину в сімейному житті, Атлан та його екс-дружина продовжують спілкуватися заради спільного сина. Ба більше, екс-благовірний артистки також підтримав Україну і на деякий час був змушений покинути країну проживання через страх за своє життя та майбутнє.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.