Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт і не втримала це в секреті: у 41-річного Потапа буде донечка

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову заінтригувала мережу своєю фігурою та спровокувала чутки про свою вагітність. Усі деталі в статті.

Відомій українській виконавиці Насті Каменських вже 35 років. За цей час артистці приписували вагітність безліч разів, але жодного разу чутки не справджуватися. При цьому співачка реагує на подібні плітки здебільшого з позитивом, адже розуміж, що шанувальники бажаю їй щастя, в тому числі материнського.

Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт

Минулого року співачка майже не знаходилися в Україні. На початок 2022-го вона поїхала в Іспанію і саме звідти розпочала свій благодійний тур різними країнами світу. На батьківщину вона повернулася лише наприкінці літа і одразу ж сколихнула мережу своїм зовнішнім виглядом. Шанувальники одразу звернули увагу на округлу фігуру зірки.

Настя Каменських засвітила округлий живіт

Тим часом коментарі під публікаціями артистки в соціальній мережі Instagram були наповнені запитаннями, чи дійсно вона знаходиться у цікавому положенні. Але за традицією, Настя Каменських повідомила, що це хибне враження і вона на дитину не очікує.

Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт
Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт

Примітно, що не так давно співачка говорила про те, що мріє стати мамою. Але про терміни, за які вона хоче реалізувати дане бажання навіть мови не йшло. Артистка не розповідає, чому досі не народила, і що їй заважає в цьому питанні.

А її чоловік Потап відкрито говорить журналістам про те, що мріє про багатодітну сім’ю. Нагадуємо, що продюсера вже є син від попередніх стосунків Андрій. Хлопчик залишився жити з матір’ю після розлучення батьків і на даний момент є підлітком. Андрій Потапенко не надто ладнає з мачухою. Втім, в нього складаються прекрасні стосунки з рідним батьком. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні хлопець знаходився разом разом з Іриною  Горовою та сестрою Наталією.

Журналісти були вражені сміливістю хлопця, адже саме він став опорою для жінок та є підтримкою для них. Евакуюватися їм вдалося не одразу. Олексій Потапенко зробив усе необхідне, щоб вивезти за кордон колишню дружину, падчерку та сина.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.