Як виглядала Руслана Писанка в останні дні життя: схудла, з перев’язаною ногою і короткою стрижкою

В липні минулого року раптово обірвалося життя відомої української телеведучої та акторки Руслани Писанки. Якими були останні дні життя усіма любимої зірки читайте далі.

Руслану Писанку обожнювали мільйони українців. Її непересічний талант, харизма та незборимий позитив рятували людей у найскладніших життєвих обставинах. Втім Бог завжди забирає найкращих і Руслана Писанка не виняток. 19 липня 2022 року улюблениця мільйонів відійшла у вічність через серйозне захворювання.

Як це сталося?

Через своє життєлюбство та моральну стійкість, Руслана Писанка не афішувала факт того, що бореться із серйозним захворюванням — раком. Разом із чоловіком Ігорем Ісаковим жінка перебувала на лікуванні в Німеччині. Більш того, на додаток до цієї хвороби Руслана Писанка зламала ногу під час вистави “Потяг Одеса-мама”. Ця травма далась в знаки і суттєво підкосила жінку. Втім підкосила лише у фізичному плані, адже акторка навпаки жартувала з цього приводу й неодноразово наголошувала на тому, що прихильники не встигнуть за нею засумувати.

Останні світлини Руслани Писанки
Останні світлини Руслани Писанки

Попри оптимізм Руслани Писанки, її стан погіршувався. В ефір всеукраїнського телемарафону новин вона виходила лежачи в ліжку. Крім того, ведуча різко схудла і майже не вставала через хвору ногу.

Чоловік акторки згадує, що незадовго до того, як відійти у вічність, вона почувала себе трохи краще. Вже тоді Ігор Ісаков зрозумів, що це поганий знак. На жаль, він мав рацію.

Якою запам’ятали Руслану Писанку її колеги?

Колега по знімальному майданчику телеведучий Руслан Сєнічкін згадує, що Руслана вміла підтримувати у складній ситуації, як ніхто інший.

“Кожна зустріч – обійми, історії, ржач, самоіронія хайлевел, світло, фантастично добра енергія, якою навіть несвідомо ділилася з іншими. Як центр гравітації, притягувала до себе абсолютно різних людей. Світла пам’ять, Руся… Дуже світла!” – написав у соцмережах Руслан Сєнічкін.

Співачка Наталія Могилевська згадала про благородство, силу, внутрішній талант та іскорометний гумор, які були невід’ємними частинками єства Руслани Писанки. Вона наголосила на тому, що королевою можна лише народитись, а стати нею — ні.

Писанка та Могилевська на зйомках шоу “Танці з зірками”

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.