Від Зеленської до Брежнєвої: як виглядають всі жінки, які мали романтичні стосунки з Володимиром Зеленським

Володимир Зеленський за останній рік став справжнім героєм сучасного світу. І це стосується не лише України, оскільки його сміливістю захоплюється всі лідери світу.

Та у минулому житті Володимир був професійним актором, бізнесменом та коміком. Вся Україна звикла бачити чоловіка на сцені “Кварталу 95”. А також у серіалах, де він зазвичай грав якісь романтичні ролі разом з відомими жінками.

Олена Кравець

Кравець та Зеленський

Кравець завжди вважали справжньою дружиною Володимира, адже саме вона постійно грала з ним сімейні сцени на “Вечірньому кварталі”. Саме ці сценки й давали завжди привід думати, що вони не просто колеги та актори. Також причиною слугувало те, що на той момент мало хто знав про особисте життя акторів.

Надя Дорофєєва

Дорофєєва та Володимир

Надя змогла зіграти з Зеленським романтичну історію з поцілунком у кадрі. У серіалі “Я, ти, він, вона”. Звісно, тоді після роману у кіно це перенесли й у життя. Але глядачі завжди сприймають фільми, як щось справжнє.

Віра Брежнєва

Брежнєва з Зеленським

Віра також мала змогу дотягнутися до вуст Володимира на знімальному майданчику. І поцілунки були справжніми, бо все має виглядати у кадрі, як у житті. Тому, й після ролі з Вірою, Володимиру приписали зі співачкою роман.

Настя Коротка

Коротка з Володимиром

Дружина Андрія Бєднякова грала шалене кохання з Зеленським у фільмі “Я, ти, він, вона”. Настя стала дружиною нинішнього президента та відігравала дуже палкі сцени з ним.

Світлана Ходченкова

Ходченкова з Зеленським

Світлана також мала досвід романтичних сцен з Володимиром. У фільмі “Службовий Роман” Світлані та Володимиру дістались головні ролі  та поцілунки у кадрі.

Перша леді та президент

Але все це лише кіно та сцена, а от у реальному житті Володимир має у серці лише одну жінку, і це Олена Зеленська, в яку наш президент закохався ще у школі і тоді вирішив для себе, що вона стане його дружиною. Так і сталося, адже нині пара виховує двох дітей та витримує разом всі перепони, які могли б підкосити багато пар. Але у Володимира та Олени все щиро та по-справжньому. Тому, любов та підтримка долають всі негаразди. І насправді їхнє подружжя є прикладом для багатьох родин та молодих пар. Адже сім’я повинна рятувати, а не створювати нових проблем.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.