Перестала вищипувати брови і відмовилася від підводки: як змінилася Ксенія Мішина після розставання з Еллертом

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина пройшла непростий шлях трансформації особистості з того моменту, як заявила про розставання з Олександром Еллертом. Як це було?

Про розставання з Олександром Ксенія Мішина розповіла пресі влітку 2021 року. Дане рішення далося їй досить непросто, і про його прийняття шанувальники здогадувалися впродовж декількох місяців. Тріщина у взаєминах була досить помітна для публіки, і не залишалося сумнівів щодо того, що акторка захоче розірвати роман з коміком.

Ксенія Мішина показала, як змінилася після розставання з Еллертом

Але Олександр так просто не здавався і відкрито говорив про те, що має намір знову завоювати серце своєї коханої. В свою чергу Ксенія запевняла, що це неможливо.

Остання зустріч між молодими людьми відбулася після 24 лютого, коли Олександр допоміг Ксенії та її сину Платону евакуюватися на захід України. Декілька днів вони провели разом в Буковелі. Після цього зірки більше не бачилися. Гуморист евакуювався у Сполучені Штати Америки, а Ксенія Мішина натомість провела деякий час в Європі і потім повернулася в Україну.

Ксенія Мішина показала, як змінилася після розставання з Еллертом

З тих пір шанувальники спостерігали за неймовірною трансформацією особистості Ксенії. Змінилася і її зовнішність: акторка припинила вищипувати свої брови, змінила звички у макіяжі, а також активно худла.

Нещодавно в мережі здійнявся справжній скандал у зв’язку зі зміною фігури у Ксенії, яка викликала багато дискусій. Зірка добре попрацювала над своїми м’язами і позбавилися 9 зайвих кілограмів, але далеко не всім шанувальникам дані зміни прийшлися до смаку.

Акторці довелося звернутися до своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з повідомленням про те, що цей результат не є ідеалом для суспільства, але є бажаним особисто для неї. А тому попросила знизити рівень критики та поставитися до її вибору з повагою.

Тим часом Олександр вже не робить жодних спроб відновити стосунки, і ба більше, просить своїх підписників більше не нагадувати йому про минуле кохання. Ксенія Мішина також поділилася проханням з аудиторією не асоціювати її з коміком.

Схожі статті

Не пішов стопами батька: як насправді виглядає єдиний син Михайла Поплавського, який ледь вижив в аварії

Про любов Михайла Поплавського до свого єдиного сина Олександра знає вся країна, і недарма, адже родина пройшла через дуже складні речі. Як зараз виглядає чоловік?

“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва пройшла непростий шлях, який привів її до різних результатів. Вона стала супер популярною, але зараз переживає непрості часи.