Як виглядають всі дружини Влада Ями: молода мама з блакитними очима і кароока легенда сцени

Владислав Яма досить привабливий чоловік, який полонив не одне жіноче серце, але його вибір пав лише на двох, з усіх можливих претенденток. Одна з них вже минуле, а от інша щасливе сьогодення.

Влад Яма почав свою кар’єру ще у дуже молодому віці, тому, його розвиток не був надто стрімкий, але Влад вклав у свою кар’єру багато сил, і саме це вивело його на рівень головного судді в шоу “Танці з зірками”. Саме цей проєкт звів його з першим шаленим коханням в його житті.

Напевно всі знають, що саме Наталя Могилевськ змогла підкорити норовливе серце Ями. Коли вони були учасниками проєкту і танцювали у парі, дуже сильно зблизились та почали активно спілкуватися під час тренувань. А згодом, пара почала своє спілкування за межами паркету. Так і зав’язався їхній роман.

Яма та Могилевська

Владислав і Наталя стали справжньою зірковою парою, в них було багато чудових моментів, які вони пережили разом. Світське життя, різноманітні заходи, визнання. Все це дуже вплинуло на стосунки Могилевської і Ями, оскільки публічність не завжди приносить користь. Так, пара довго не проіснувала, хоча й жили вони разом та встигли стати майже родиною. Проте, не склалося. Але зла вони не тримають одне на одного, адже розійшлись спокійно.

А згодом Владислав зустрів свою майбутню дружину Лілію, яка й стала супутницею його життя та мамою сина. Вже багато років Яма має міцну родину, яка тримається на коханні, взаєморозумінні та повазі один до одного. Владислав закохався у Лілю майже з першого погляду. Тому, в їхніх стосунках було багато романтики та запам’ятовуючих моментів.

А зараз родина танцюриста живе в Америці у повному складі. Вони були щасливі тут і відчувають щастя за кордоном, адже вони справжня родина, яка завжди хоче долати всі перепони разом та гідно виховати свого сина і дати йому все найкраще.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.