Галкін показав ідеальний прес, а Кіркоров зробив пластику: боротьба за серце Алли Пугачової продовжується

Максим Галкін, Філіп Кіркоров та Алла Пугачова досі залишаються найобговорюванішим тріо в шоу-бізнесі, навіть не дивлячись на те, що пройшло більше 20 років.

Після початку повномасштабної війни в Україні Максим Галкін та Філіп Кіркоров опинилися по різні сторони барикад. Гуморист не підтримав російську федерацію а був змушений вивезти свою родину до Ізраїлю.

Алла Пугачова разом з дітьми Лізою та Гаррі досі проживають в Кесарів, але варто відмітити, що їхній побут прийшов у норму і здається, що сімейство досить непогано влаштувалося. Тим часом колишній чоловік легенди радянської естради Філіп Кіркоров обрав російську сторону, але не отримав за це вдячності чи дивідентів.

Максим Галкін показав ідеальний прес, а Філіп Кіркоров зробив пластику

Але навіть у розлуці головні чоловіки Примадонни наче конкурують. Нещодавно поп-король зробив собі пластичну операцію на животі, сформувавши кубики пресу. Кадри одразу ж потрапили до російської краси та розлетілися країнами пострадянського простору.

Максим Галкін показав ідеальний прес, а Філіп Кіркоров зробив пластику

Поведінка далеко немолодого виконавця викликала багато критики та здивування, однак Максим Галкін вирішив показати, що він вартий уваги. Гуморист оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на який також показав свою фігуру.

Максим Галкін показав ідеальний прес, а Філіп Кіркоров зробив пластику

До штучно створених м’язів комірку далеко, однак він може похизуватися повною натуральністю своїх кубиків.

Нагадуємо, що з Максимом Галкіним Алла Борисівна почала зустрічатися, коли перебувала в шлюбі з Філіпом Кіркоровим. Пара постійно обговорювалося пресою, але аудиторії здавалося, що такий роман не може мати тривалого продовження.

Гумористу приписували нечесні наміри по відношенню до артистки. Поговорювали, що він полює за її багатствами і взагалі може бути альфонсом. Втім, роки йшли, а родина лише зміцнювалася. Тим часом Філіп Кіркоров наважився на приголомшлива зізнання. Співак визнав, що поводився зі співачкою не так, як мав би поводитися люблячий чоловік і через це її назавжди втратив. Через багато років екс-подружжю все ж таки вдалося помиритися та знайти шлях до дружби. Однак, Філіп Бедросович підкреслив, що завжди буде кохати Пугачову.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.