Від афро-кучерів до кольорових косичок: із якими зачісками з’являлась на публіці співачка Юлія Саніна

Зіркам потрібно мати свою "фішку", яка вирізнятиме їх серед інших. У Полякової свого часу це був кокошник, у Тіни Кароль — червона помада на губах. У Юлії Саніної теж є своя родзинка, про яку читайте далі.

Фронтвумен української групи “Hardkiss” Юлія Саніна окрім своїх прекрасних вокальний даних, заворожує фанатів креативними та стильними образами. Будь-то лук для виступу на концерті, або звичайне фото для Instagram. Втім якими б не були обставини, дівчина постійно дивує нестандартними зачісками, які є трендами сезону. Стилісти Юлії Саніної детальніше розповіли про найпопулярніші зачіски, із якими дівчина з’являлась на публіці.

Додала перчинку

Окрім епатажних зачісок, Юлія Саніна полюбляє носити яскраві перуки, що дозволяють їй кожного дня кардинально змінювати себе майже до невпізнаваності. До прикладу, дівчина створила образ у стилі “тотал-блек”, втім розбавила якого яскравим акцентом у вигляді яскраво-рудого каре із прямим чубчиком. Задля довершеності образу, Юлія зробила макіяж із золотими тінями на очах та помаранчевою помадою на губах. Також співачка вдало вписала руду перуку й в інший, більш світлий образ.

Руде каре Юлії Саніної
Руде каре Юлії Саніної

Культові зелені коси

Наступна зачіска співачки, яка стале майже культовою — це зелені коси. Коси заплетені по всій голові у вигляді колосків. Ба більше, епатажу додають зелені канеколонові пасма, що професійно вплетені у волосся. Це надзвичайно класний та зручний варіант, адже окрім того, що така зачіска є трендом, вона також доволі практична. Ви можете бути впевненими в тому, що вона не розпадеться в самий непідходящий момент.

Культові зелені коси Юлії Саніної
Культові зелені коси Юлії Саніної

Просто, але зі смаком

Цей варіант зможе повторити кожен охочий. У 2023 році особливою популярністю користується зачіска з ефектом мокрого волосся. Фактично, це просто один із варіантів укладки, який додає образу певної хаотичності.

Стильна зачіска співачки з ефектом мокрого волосся
Стильна зачіска співачки з ефектом мокрого волосся

Пухнасті афро-кучері

Ну і звичайно, куди ж ми без шикарних афро-кучерів. Юлія Саніна не оминула і цю прекрасну зачіску. Вона здатна будь-який, навіть найбільш повсякденний та простий образ зробити трішки екстравагантнішим.

Афро-кучері Юлії Саніної
Афро-кучері Юлії Саніної

Маленькі гульки

Остання зачіска потребує трохи часу на створенні, втім результат вартий цього. Загалом, все дуже просто: співачка опублікувала фото із зачіскою у вигляді багатьох маленьких гульок, які розпорошені по всій голові. До слова, класно доповнити подібний образ можуть нестандартні яскраві окуляри у стилі 90-х.

Модна зачіска з гульками від Юлії Саніної
Модна зачіска з гульками від Юлії Саніної

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.