Опинився поза сімейною ідилією: як виглядає син Винника і Таюне, якого не беруть на концерти і червоні доріжки

Знаменитий український виконавець Олег Винник та його бек-вокалістка Таюне багато років приховують правду про своє особисте життя. Однак є інформація, що в них давно народився спільний син.

Поява Олега Винника на українській сцені була яскравою та блискучою. У короткий проміжок часу виконавцю вдалося заволодіти серцями шанувальниць і поселитися в них назавжди. Подейкують, що саме через це повелитель вовчиць відмовляється розповідати про своє особисте життя. Мовляв, якщо фанатки дізнаються про дружину артиста, то не захочуть конкурувати за його серце. А це призведе до падіння його популярності.

Папараці сфотографували таємного сина Олега Винника і Таюне

Однак, рано чи пізно все таємне стає явним. Декілька років тому українські журналісти відвідали рідне село Олега, поспілкувалися з його колишніми односельчанами і з’ясували, що виявляється співак в юності побрався зі своєю бек-вокалісткою, а потім разом з нею емігрував до Німеччини. А там в нього, мовляв, народилася дитина. Хлопчика назвали Юліаном.

Таюне з сином Олега Винника
Папараці сфотографували таємного сина Олега Винника і Таюне

В Україну він повернувся без дитини. Подейкують, що юнак залишився в Європі, живе там і навчається. Дана теорія не звучить безглуздо, адже у Винника є у Берліні власна квартира, а також студія звукозапису. Тобто, зірка знаходиться там на регулярній основі.

На даний момент спадкоємцю виконавця має бути приблизно 17-18 років. Де він навчається, чи працює і як живе невідомо, адже юнак живе настільки не публічним життям, наскільки це взагалі можливо.

Втім, українським папараці декілька років тому вдалося спіймати Олега Винника під час відпочинку з сином. І вийшло це цілком випадково. Журналісти також знаходилися на відпочинку, і під час прогулянкою курортом побачили, що Олег проводить час разом зі своїм спадкоємцем та концертним директором. Сфотографувати Юліана зблизька не вдалося, адже хлопець міг будь-який момент зрозуміти, що його знімають, але спільні кадри все ж таки вдалося зробити.

Папараці сфотографували таємного сина Олега Винника і Таюне

Нагадуємо, що Олег Винник і Таюне не підтвердили своїх стосунків навіть після того, як фанати дізналися правду. Втім, ходить версія про те, що насправді виконавці давно розлучилися, але про це не було відомо односельчанам.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.