Екс-холостяк Іраклі Макацарія на тлі чуток про вагітність дружини взяв хлопчика на руки: сталося поповнення?

Грузинський красень Іраклі Макацарія став головний героєм проєкту "Холостяк-6". Має кохану дружину та готується стати батьком. Нещодавно показався з маленьким хлопчиком на руках. Невже подружжя можна вітати?

Неодноразово головний проєкт про кохання “Холостяк” на телеканалі “СТБ” доводив можна відкрити свою душу, серце, емоції для пошуку справжнього щастя. Іраклі Макацарія не залишився у стосунках з переможницею шоу Оленою Лесик, проте незабаром доля подарувала чоловікові нову дівчинку Лізу Чічуа, яка потім стала його дружиною.

Відомо, що пара відгуляла весілля 23 липня 2022 року. Закохані швидко підготувалися до такої знакової події. Створення сім’ї відсвяткували в Тбілісі. Молодша на 17 років дівчина є студенткою-медиком. До весілля зустрічалися більше півтора року. Саме скільки часу знадобилося холостяку, щоб зрозуміти, що саме з цією жінкою має пов’язати себе вузлами шлюбу.

Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа
Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа

Іраклі та Ліза повінчалися у церкві, потім поїхали до ресторану, аби відзначити свято з найріднішими. Там пройшов сам розпис та гуляння. Виконали спільну пісню і навіть кілька вивчених танців.

Іраклі Макацарія показався з хлопчиком на руках

На тлі чуток про вагітність його молодої дружини Лізи, уродженець Грузії показав світлину, де тримає маленького хлопчика на руках, який дуже на нього схожий. Можна встигнути подумати, що це його син. Всі факти вказують саме на такий висновок, але ні.

Як виявилося, це його маленький племінник, якого теж назвали Іраклі, а його сестра Лана привітала двох чоловік з їхнім святом.

“Вітаю дядю Іраклі й Іраклі молодшого з Іраклієм”, – підписала світлину Лана.

Мережею ходять чутки, що молода дружина нашого героя давно вагітна, проте подружжя не поспішає підтверджувати цю інформацію. Але округлий живіт досить добре виднівся на чорній сукні, яку одягнула Ліза для фото. Чекаємо на радісну звістку від нещодавно створеної родини.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.