Не заслужила навіть визнання перед публікою: як виглядає таємна екс-дружина Балана, яку він ховав від фанатів

За офіційною версією, Дан Балан жодного разу не був одруженим, дотримується холостяцького образу життя і не має спадкоємців. Але що ж стосується неофіційної версії?

З особистістю Дана Балана жителі країн пострадянського простору знайомі більше 20 років. Він прославився у складі музичного молдавського гурту, а потім як сольний виконавець. Чоловіку пощастило співпрацювати з голлівудськими зірками, найкращими кліпмейкерами і стати популярним по всьому світу.Не дивлячись на шалену славу, йому також вдалося приховати правду про своє особисте життя.

Дан Балан відгуляв весілля
Як виглядає колишня дружина Дана Балана

Чоловіку приписують безліч інтрижок з моделями, танцівницями та блогерками, але про серйозні романи мова не йде.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана

Але ще 10 років тому мережа вибухала від новини про те, що виявляється в музиканта є колишня дружина. Звісно, дану інформацію артист так і не підтвердив, тому вона залишається сумнівною.

Подейкували, що на початку двотисячних артист одружився з румунською моделлю Еллою Крупеніною, яка в цьому союзі народила йому сина Алана. Молоді люди прожили разом 5 років, але завантажений графік виконавця, а також жіноче оточення зробили свою справу і благовірна не витримала сильних ревнощів.

Як виглядає єдина законна дружина Дана Балана

Ходили чутки, що разом з сином красуня переїхала до Ізраїлю. Згодом сім’я пережила важку драму. Нібито колишня дружина Дана не змогла впоратися з розлученням і пішла на нечуваний крок. Дан скасував концерт та примчався до екс-коханої.

Після поширення чуток про імовірний роман між Даном Баланом та Тіною Кароль виконавець дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів про те, що не зневірений у шлюбі і насправді сподівається, що йому таки вдасться побратися. Але у чоловіка дуже високі вимоги до своєї майбутньої обраниці, а тому він зіштовхується зі складнощами у реалізації даного питання.

Пізніше стало відомо, що стосунки молдавського мачо та української поп-діва залишилися на етапі флірту. Зірки активно взаємодіяли заради рейтингів шоу, і коли сезон закінчився, розійшлися. Зараз знаменитості навіть не мають взаємної підписки. Подейкували, що і за кулісами вони не спілкувалися.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.