Віра Брежнєва змінила імідж: зробила модний боб-каре з довгим розрідженим чубчиком і стала копією Мейхер

Знаменита російська співачка українського походження Віра Брежнєва після початку повномасштабної війни в Україні зіштовхнулася з нелегким вибором.

Після початку повномасштабного вторгнення російської федерації на території України Віра Брежнєва зіштовхнулася з необхідністю зробити вибір, як і більшість російських знаменитостей українського походження. Артистка виїхала з москви та опинилася у своєму маєтку в Італії. Компанію їй склав чоловік Костянтин Меладзе та дочки.

Як повідомляла сама співачка, вона активно займалася волонтерство. Також артистка наважилася подати голос та засудити війну. Втім, увесь цей час вона знаходилася за кордоном і жодного разу не навідала батьківщину. Натомість зірка змінила свій псевдонім та почала створювати україномовний репертуар.

Віра Брежнєва кардинально змінила імідж та показала результат

Подейкували, що через різні політичні погляди шлюб Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе дав тріщину. Ба більше, декілька разів в мережі з’являлася інформація про розлучення пари, але ні співачка, ні продюсер їх не підтвердили.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва кардинально змінила імідж та показала результат

Нещодавно змін зазнав і імідж артистки. Примітно, що вона стала дуже схожою на свою колегу та колишню партнерку Надію Мейхер. Так, співачка пофарбувалашся у темний відтінок, зробила коротку зачіску та доповнила її чубчиком. Відповідні кадри з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Знімки були зроблені під час зйомок нового кліпу артистки. У відео шанувальники побачать Віру у неочікуваному образі – замість тендітної білявки на екрані постане дівчина в комбінезоні та грубих черевиках. Образ Віри доповнив маленький підвіс на шиї у формі серця з благодійної колекції українських брендів FROLOV x SOVA.

Віра Брежнєва кардинально змінила імідж та показала результат

Нагадуємо, що Віра Брежнєва остаточно переїхала до російської федерації близько 10 років тому, коли вийшла заміж за Костянтина Меладзе. Україномовного репертуару в неї не було, а музика здебільшого була нааравлена саме на російську аудиторію. Українці по-різному поставилися до раптового спалаху патріотизм у артистки, але численні критичні зауваження з часом стихли, а співачка отримала підтримку, на яку очікувала.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.