Неля Шовкопляс показала фото з розкішним букетом та Єгором Гордєєвим: перейшли на новий етап?

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв вже 6 років працюють разом співведучими на ранковому шоу "Сніданок з 1+1". Та за цей час їхні стосунки перетворилися на більш дружні, ніж робочі.

Неля та Єгор неймовірний тандем ведучих, вони вже розуміють одне одного з пів слова, та встановили між собою неймовірний контакт. Вони разом можуть думати про одне й те саме та дивляться на життя в одному напрямку. Тому, співпраця їм дається дуже легко і від такої роботи вони обидва отримують задоволення.

Гордєєву та Шовкопляс часто приписують романтичні стосунки, адже в ефірах вони роблять багато нових експериментів, діляться думками, переживаннями та гідні стати горою одне за одного. Достатньо часто їхню дружбу інтерпретують як романтичні відносини. Тим паче, що Єгор самотній чоловік, він не має стосунків та, здається, поки що навіть не планує заводити родину.

Можливо, річ у тому, що Гордєєв поки що не зустрів дівчину, яка змогла б закохати його в себе та подарувати відчуття щастя, гармонії та кохання. Але справи кохання дійсно важкі. Зустріти справжнє кохання дуже непросто, особливо в наш час, коли всі ми постійно працюємо, займаємося своїм розвитком, та боїмося підпускати до себе людей, бо вони можуть завдати нам болю. Тому, можливо й Гордєєв поки не готовий до такого повороту подій.

В ефірах Неля та Єгор постійно обговорюють різноманітні теми, в тому числі й відверті. Це стосується не тільки ефірів, а ще й реального життя. Вони дружать, тому довіряють одне одному все. І тому, в них такі теплі стосунки і в житті, і на камері.

Так, днями в мережі з’явилось фото, де Єгор та Неля разом у студії з букетом квітів. Не важко припустити, що цей букет може бути від Гордєєва, але можливо це була просто фотокартка зі святкового ефіру.

Але на фото Гордєєв та Шовкопляс виглядають справді наче парочка. Та всі знають, що Неля жінка заміжня, а Єгор для неї просто гарний та близький друг.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.