Тренди 2023 року на зірках: штани-палаццо на Зеленській, сукня-футляр на Кароль, вільний денім на Єфросиніній

Хто задає модні тренди, як не популярні українські зірки? Якщо ви не знаєте, що носити весною 2023, то читайте наш матеріал далі.

Бути в курсі усіх модних тенденцій практично неможливо. Вона настільки стрімко змінюється, що кофтинка, придбана три місяці тому, може вважатись моветоном і абсолютно не відповідати новим віянням. Втім для тих, хто хоче дотримуватись всіх модних правил, надопомогу приходять українські зірки, які на власному прикладі демонструють найактуальніші фасони.

Перша леді у штанах-палаццо

Ні, ви не подумайте, палаццо — це не щось страшне. Не виключено, що ви не тільки раніше бачили подібну модель у магазинах, але й маєте одну пару вдома. Якщо простими словами, штани палаццо — це широкі жіночі штани, крій яких здалеку нагадує спідницю, що прикриває щиколодки. Такий елемент гардеробу надає образу витонченості, легкості та елегантності. Вони також можуть приховати певні частини тіла, які ви не хочете демонструвати.

Із українських селебріті найчастіше в штанах-палаццо з’являється перша леді Олена Зеленська. Майже на кожній зустрічі з іноземними політиками, на конференціях та інших офіційних заходах вона її можна побачити у брючних костюмах із такими штанами.

Олена Зеленська на форумі Всесвітньому економічному форумі в штанах-палаццо
Олена Зеленська на форумі Всесвітньому економічному форумі в штанах-палаццо

Сукня-футляр від неперевершеної Тіни Кароль

Далі поговоримо про сукні. Трендовою цього сезону є сукня-футляр. З назви розуміємо, що мова йде про фасон, що чудово підкреслює фігуру. Прикметно, що сукня-футляр набула популярності ще в середині ХХ століття.

Цей фасон сукні став невід’ємним елементом образу популярної української співачки Тіни Кароль. Особливого шарму додає цей елемент одягу в чорному кольорі. Він надає аристократичності і робить фігуру більш витонченою.

Тіна Кароль в сукні-футляр
Тіна Кароль в сукні-футляр

Денім від Маші Єфросиніної

Можливо, ви не чули раніше цей термін. Однак тут все доволі просто. Денім — це особлива бавовняна тканина саржового переплетіння. Вона дуже нагадує джинсову, однак її якість на порядок вища. Сорочки, спідниці, джинси ти інші елементи одягу із цієї тканини були, є і будуть актуальними завжди.

Наприклад, українська ведуча Маша Єфросиніна часто з’являється на публіці в одязі з деніму.

Маша Єфросиніна в сорочці з деніму на інтерв'ю у Раміни
Маша Єфросиніна в сорочці з деніму на інтерв’ю у Раміни

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.