Кому з генами пощастило, а кому ні: як виглядають діти Лорак і Налчаджиоглу, Горбунова і Осадчої та інших пар

Дуже часто у народі кажуть, що діти – це відображення своїх батьків. І, це справді так, бо ми ростемо за правилами своїх батьків. Та волею чи неволею, переймаємо від них характер, манеру поведінки та зовнішність. Все це переймається частково.

Діти для родини це важлива частина життя, продовження роду, радість, але ще й великі клопоти. Проте, ті, хто щиро хоче заводити діточок, не надто зважають на всі складнощі та проблеми. Загалом у наш час та й в усі часи підіймати дитину складно, їм варто приділяти весь свій час, тобто, забути на деякий час про свої бажання та справи. Всі сприймають дітей по-своєму, тому що всі ми різні. Тому, у кожній родині є свої правила виховання.

Наприклад, гени – це та сама річ яка при народженні передається дитині, і з ними вона росте, розвивається та переймає все від батька та мами. Тож, звідси  логічна думка – ми різні як зовнішньо, так і всередині. Іноді буває так, що діти взагалі зовнішньо не схожі на своїх батьків. І це також абсолютно нормально, діти можуть переймати гени від бабусь, дідусів та більш дальніх родичів.

Серед зірок, наприклад, також є пари, у яких є діти, і вони, хоч і народжені в одних батьків ростуть абсолютно різними за характером.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

У Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу є спільна донька Софія. Дівчинка народилась у шлюбі та від великого кохання. Коли Софія росла, вона дуже змінювалась з кожним роком, то була схожа на тата, то на маму. Але зараз, коли дівчинка знаходиться у підлітковому віці, вона стала зовсім не схожою на зіркову маму, ні на бізнесмена тата. Хоча все ж таки гени Налчаджиоглу переважають у зовнішності Соні.

Юрій Горбунов та Катя Осадча

У зіркової пари телеведучих є дві спільні дитини, це два сини, Іван та Данило. Хлопчики хоч і народилися в одних батьків, та ростуть різними. Звісно, грає роль ще й різниця у віці. Тому що з кожним роком у світі все змінюється, тому й діти народжуються і ростуть різними. У обох хлопців світле волосся, і цим вони пішли у свою маму Катю Осадчу, а от які вони виростуть за характером, поки невідомо.

Григорій та Христина Решетнік

У родині Решетнік три сини, Ваня, Діма та Сашко, хлопчики дуже схожі зовнішньо, але мають різні захоплення та дуже різниться їхні характери. Ваня, наприклад, більш спокійний, а Діма запальний. Сашуня поки що лише формує свій характер, адже зовсім маленький.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.