Слава Камінська повторила за першою леді Зеленською і показала нову модну зачіску весни-2023: боб-каре

Слава Камінська відома українська співачка, яка прославилась завдяки участі у гурті "НеАнгели" разом зі своєю колегою Вікторією Сміюхою багато років і за цей час встигла справжньою зіркою.

Коли настає весна, то кожна жінка хоче щось змінити у своїй зовнішності, форма нігтів, нові образи, зачіска. І от останнє найчастіше відбувається з жінками, адже зміна зачіски може повністю замінити жінкам терапію. Адже це як відкрити крила та відлетіти у вільний політ, забуваючи про всі свої проблеми.

Слава Камінська

І це дійсно так, бо нова зачіска працює на всі сто відсотків, звісно, не довго, а поки дівчина не звикне до цього. І кожної весни змінюються тренди. Тому, жінкам важливо не тільки просто оновлювати зачіску, а ще й зробити її такою, щоб отримати від неї задоволення та купу компліментів. Саме тому, жінки коли хочуть змінити своє сприйняття життя, змінюють щось в собі, це завжди взаємопов’язано.

Так, наприклад, днями Слава Камінська продемонструвала свою нову зачіску, яку вона зробила, аби оновити свій образ та відчути якісь зміни в житті. Камінська зробила собі модне подовжене боб-каре, яке раніше, здається ніколи не робила. Але зараз вона наважилась на кардинальні зміни. І варто сказати, що жінці дуже пасує ця зачіска.

Сторі Слави

Загалом боб-каре йде майже кожній жінці, адже це універсальна стрижка, до того ж за нею дуже легко доглядати і саме каре робить стиль кожної жінки довершеним та нестандартним. Таку зачіску носять й інші українські зірки, наприклад, Олена Зеленська, Алла Мазур, Марічка Падалко та інші.

Та  у кожної з них зачіска виглядає особливо, комусь пасує більш коротка варіація, а комусь навпаки подовжене каре підходить більше ніж класичне. Тому, коли ви збираєтесь зробити собі каре, варто зрозуміти, яка саме довжина не зіпсує вам образ та зовнішній вигляд. У випадку зі Славою Камінською, довжина обрана дуже грамотно, тому й зачіска виглядає неймовірно стильною.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.