Іванна Сасанчин показала, як підросла її донечка від переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина

Роман Сасанчин у свої 20 років встиг стати не лише двократним переможцем талант-шоу "Голос країни", а ще й молодим чоловіком і батьком чудової дівчинки на ім'я Елізабет.

Свій творчий шлях Рома почав ще у дуже юному віці, тому, всі українці запам’ятали Рому десятирічним маленьким хлопчиком, який став переможцем у шоу, та ще й у команді Тіни Кароль. Тоді артистка обіцяла допомогти хлопцеві стати справжнім артистом. Та Рома згодом зник з радарів. Але згодом Рома знову вирішив вийти на заповітну сцену “Голосу” і знову йому вдалося виграти у інших учасників, та вже за традицією у команді Кароль.

Але в новий сезон Рома вже зайшов у новому статусі, він вже на той момент був одруженим на своїй дівчині Іванні, яка є трохи старшою за нього. Але цей факт не став перепоною для побудови стосунків, які перейшли у родинні.

Тепер Сасанчин молодий артист, батько та чоловік, до речі Іванна та Рома нещодавно повінчалися. Це рішення молоде подружжя прийняло давно та взаємно, адже вони вірять у своє кохання, тому не побоялися зробити такий важливий крок. Адже в їхніх руках тепер не тільки кохання, а ще й відповідальність за їхню спільну дитину.

Елізабет вже понад рік, і вона росте чудовою дитиною, яка дуже тішить своїх батьків та росте здоровою і досить розумною дівчинкою. Щоправда, без проблем не обходиться, адже маленька Елізабет вже встигла полежати з мамою у клініці.

Дочка Сасанчина

Діти ростуть дуже швидко, тому, й дочка родини Сасанчин не встигає спостерігати за ростом своєї Елізабет, адже з кожним днем вона змінюється та вивчає нові слова, робить нові кроки у розвитку та щодня дивує своїх батьків. Звісно, їм обом складно справлятися з малюком, але все ж таки, цей період пройде, і коли дитина виросте, їм буде набагато простіше.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.