Зірка серіалу “Кайдаші” Тарас Цимбалюк показав фото з весілля: але наречена не Світлана Готочкіна

Тарас Цимбалюк відомий та дуже затребуваний український актор кіно і театру, який з перших хвилин закохує у себе всіх глядачок. Тому, фільми та серіали з його участю стають дуже рейтинговими.

Цимбалюк насправді є дуже привабливим чоловіком, його зовнішність та харизма можуть зачепити будь-яку жінку. До того ж Тарас ще й дуже талановитий, він може грати й гарних, і поганих героїв, тому, його можна сміливо назвати професіоналом своєї справи.

Тарас Цимбалюк

Оскільки він є публічною людиною, та ще й часто грає роль справжнього мачо, то особисте життя Цимбалюка в реальному житті також цікавить багатьох українок. Тож, відомо, що Тарас був одружений і він дуже романтично зробив пропозицію своїй тодішній дівчині. Це відбулося на шоу “Танці з зірками” і розчулило всіх. Та тільки цей шлюб довго не проіснував, і пара прийняла рішення розлучитися.

Тарас, звісно, дуже переймався щодо цього, але цей період пройшов у чоловіка швидко. Бо він на своєму шляху зустрів нову жінку, яка з першої розмови змогла закохати його в себе. Нею виявилась молода рестораторка Світлана Готочкіна. Саме вона колись давно брала участь у шоу “Холостяк”, а потім багато працювала, аби стати тією, ким є зараз. Тарас дійсно неймовірно закоханий у свою нову обраницю, проте це не заважає йому грати романи у кіно та в театрі, бо це його робота.

Так, днями у мережі з’явилось весільне фото Тараса, але було воно зі зйомок серіалу “Кайдаші”, яке знімалось ще до того моменту, як він зустрівся зі Світланою та почав будувати  дівчиною стосунки. А ось “Кайдаші” тепер будуть показувати на популярній платформі “Netflix”. А це вже абсолютно новий, більш серйозний етап для українського кінематографа. Тому, можливо це відкриє нові можливості для акторів цього серіалу.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.