З ким живе Леся Нікітюк? Популярний та харизматичний блогер, з яким телеведуча разом близько 5 років

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк залюбки показує фанатам найдорожчих людей у своєму житті. Однак, у зірки також є улюбленець, якого вона обожнює.

Леся Нікітюк з великою уважністю ставиться до приватності своїх романтичних стосунків. Телеведуча готова показати своїм шанувальникам свій побут, взаємодію з батьками та племінницями, веселощі з улюбленцем Рафіком, але не свої вечори в обіймах коханої людини.

 

Ба більше, журналістам жодного разу не вдалося встановити особистість принаймні одного обранця теледіви, що лише підвищує рівень цікавості до особистого життя зірки.

Леся Нікітюк показала свого улюбленця-блогера

Леся Нікітюк показала свого улюбленця-блогера, з яким живе 5 років

Подейкували, що у Лесі Нікітюк може бути роман з Сергієм Притулою. Однак дані чутки провокувалися спільною роботою ведучих та взаємодією їхніх харизм. Також аудиторія очікувала дізнатися, хто ж той таємний наречений Нікітюк, який оселився поруч з її квартирою, але заручини зірвалися, а Нікітюк неохоче говорила про чоловіка публічно.

Тож за офіційною версією з Лесею Нікітюк проживає лише її улюблений пес Рафік. Варто відзначити, що заради нього знаменитість готова на все, адже регулярно водить його до грумера, слідкує за його станом та здоров’ям, розважає песика і навіть створила йому особистий акаунт в соціальній мережі Instagram, який швидко набрав мільйонну аудиторію.

За декілька років пухнастик став популярним блогером і здійснив мрію багатьох молодих людей, які так і не досягли подібних висот. Здавалося б собака має всюди супроводжувати свою хазяйку, адже для поїздок з ним є комфортний автомобіль, переноска, тощо. Однак Леся Іванівна зазвичай не втомлює Рафіка, який живе у своєму ритмі, але з нетерпінням чекає на телеведучу вдома і завжди дарує їй багато тепла та любові, коли вона повертається.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Леся Нікітюк залишилася безробітною. Це був дуже важкий період для зірки, але вона повністю присвятила його волонтерству. Не було жодного дня, коли Леся Іванівна сиділа б на місці та не намагалася допомогти своїм співвітчизникам. Звісно, на цьому етапі її життя місця для розважального контенту не знайшлося.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.