Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вразила наслідками пластичної операції: “Я не очікувала”

Нещодавно молода дружина Віктора Павліка Катерина сколихнула мережу зізнанням про те, що нарешті наважилася на омріяну пластичну операцію. Однак на красуню чекали наслідки.

Ще декілька років тому молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова заявляла про те, що мріє зробити ринопластику. Спочатку концертна директорка ставилася до даної операції зі скептицизмом та підозрілістю, однак результат, який продемонструвала її рідна сестра, що має таку саму форму носа за природою, повністю переконав дівчину.

Катя Репяхова вразила наслідками  пластичної операції

Катерина побачила ніс рідної людини і поділилася думкою про те, що хотіла б мати такий самий. Однак пластичну операцію досить довго відкладала.

Катя Репяхова вразила наслідками  пластичної операції

Не так давно Репяхова стала матір’ю, а після почалася війна, тож сім’ї було не до естетичних процедур. Окрім цього Віктор Франкович виступав проти змін у зовнішності, але Катя настояла на своєму.

Нещодавно дівчина повідомила про те, що все ж таки наважилася довіритися хірургу, і окрім пластики одразу ж зробила ліпоіілінг підборіддя. Очікувано, у Катерини з’явилися набряки на обличчі після хірургічного втручання, і зовнішній вигляд поки що залишає бажати кращого, адже відновлення після подібної операції триває довго і може викликати певні труднощі.

Катя Репяхова вразила наслідками пластичної операції

Втім, Катерина зіштовхнулася ще й з болями у животі. Про це вона нещодавно повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, показавши своє обличчя, а також себе у повний зріст.

“Більш за все я не очікувала, що так довго і так сильно буде боліти живіт. Він теж у мене з набряком. Він у мене в житті не такий великий… і болить. Наприклад, взяти на руки Михасика чи щось взяти до рук мені важко. Нахилятися теж не можна. Тому ще чекаю, коли живіт перестане боліти. П’ю знеболювальні 2-3 рази на добу”, – поділилася блогерка.

Звісно, підписники дуже вдячні блогерці за те, що вона розповідає про кожен свій крок до операції та після неї, адже цей досвід безцінний і може змінити чиєсь життя. Катерина про це добре знає і намагається якомога детальніше розповісти про все, що з нею відбувається, і про особисті відчуття, які, звісно, мають індивідуальний характер.

Share