Поведінка не за етикетом: як змінилася донька зразкового ревізора Ольги Фреймут Злата – виховала не леді

Зразковий ревізор країни Ольга Фреймут має дорослу доньку Злату, яка зовсім не схожа на зіркову матусю. Здавалося, що у такої жінки має бути правильна та тиха дитина, але дещо не так.

У сучасному світі діти швидко ростуть, розвиваються, стають самостійними та живуть окремо від батьків. Взірець етикету Ольга Фреймут демонструє, що виховала незалежну від думки іншу особистість. Злата ніколи не боялася публічного осуду і робила все так, як вважала за потрібне.

Злата Мітчелл та Оля Фреймут
Злата Мітчелл та Оля феймут

Яскраві образи, довгі нігті, епатажність та сучасність видніються в кожному новому образі дівчинки. Це її власна реалізація та показ особливості у цьому житті. Неодноразово за свій зовнішній вигляд та нові світлини отримувала хейт та невдоволення у свою адресу від користувачів соціальної мережі Instagram. Мовляв, що Злата зовсім не схожа на правильну Ольгу і поводить себе неналежним чином. Проте та ніяк не відповідає на такі коментарі у себе під дописами.

Відомо, що Златі Мітчелл вже 17 років. Вона живе в США, а зіркова мама з молодшими дітьми перебуває у Великій Британії, де розповідає про війну в Україні та допомагає своїй країні навіть на відстані.

Ольга Фреймут розповіла, що навчаючись у Лондоні, познайомилася з майбутнім батьком її старшої доньки. Вона зустріла галантного, красивого, успішного чоловіка, з яким бачила своє подальше майбутнє. Події розвивалися настільки швидко, що пара почала жити разом, але далі все було зовсім по-іншому.

Побут показав, яким є чоловік насправді. Оля зрозуміла, що у виборі обранця помилилася. Хороші та галантні манери швидко зникли й від того імпозантного кавалера не залишилося і сліду. Фреймут, бувши вагітною, все ж прийняла рішення піти від Ніла та повернутися в Україну.

Ольга Фреймут з колишнім британцем Нілом та донькою Златою
Ольга Фреймут з колишнім британцем Нілом та донькою Златою

Зараз зізнається, що з колишнім змогли налагодити відносини заради спільної дорослої доньки, тому залишилися в дружніх, батьківських, нормальних взаємних.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.