Стала мамою втретє? Лілія Ребрик показала крихітну дівчинку і вразила новиною: “Знайомство тата та донечки”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик підкорила мережу новими кадрами з маленькою дівчинкою та військовим та розповіла їхню неймовірну історію життя.

Особливе місце у серцях українців займають неймовірні історії сімей, які пройшли через важкі випробування під час війни. І досить часто ці історії розповідаються саме військовими, які замість того аби насолоджуватися компанією коханих дружин та чоловіків, спостерігати за тим, як ростуть їхні діти, обійматися з батьками, знаходять в гарячих точках.

Лілія Ребрик вразила новими знімками з маленькою дівчинкою

Лілія Ребрик вразила новими знімками з маленькою дівчинкою

Українські зірки залюбки долучаються до сюжетів, в яких можна розповісти аудиторії про чергову сім’ю, чия історія може надихнути країну на подальшу боротьбу. Нещодавно таку можливість отримала Лілія Ребрик. Телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала молоду родину. Батько-військовий та молода мама тримала на руках маленьку крихітну дівчинку, яка народилася минулого року.

Лілія Ребрик вразила новими знімками з маленькою дівчинкою

“Сьогодні відбулося таке зворушливе перше знайомство батька та донечки. Нарешті родина змогла обійнятися та возз’єднатися. Я вірю, що скоро всі українці повернуться додому. А той, хто чекає обов’язково дочекається”

У кадрі ведуча постала у розкішному червоному піджаку, з прекрасним макіяжем та укладанням. А на тлі можна було помітити сім’ю, яка в цей момент фотографувалася.

Нагадуємо, що після 24 лютого Лілія Ребрик була вимушена евакуювати своїх дочок Діану та Поліну на захід України. Сім’я не виїжджала за кордон і у весь цей час залишалася на батьківщині. Спочатку ведуча виходила в ефіри дистанційно, однак згодом стало відомо, що телеканал, на якому працювала зірка припиняє своє віщання і вона залишилася без роботи.

Лише через декілька місяців Лілія Ребрик повернулася на телебачення і мала можливість поділитися з аудиторією своім новим досвідом та численними душевними історіями, якими наповнився інформаційний простір України впродовж 2022-го та 2023-го років. Судячи з усього, з родиною, відривок з життя якої висвітлила нещодавно Лілія, раніше вона знайома не була.

Share