Від природної краси ні сліду: Ірина Білик показала, як змінилася за роки творчості – схожа на ляльку

Співачка Ірина Білик обожнювала яскраві, епатажні, сучасні образи, тому часто вражала зміною іміджу. Проте не обійшлося без пластичних втручань, які дуже змінили зірку.

Майбутня артистка українського шоу-бізнесу народилася 6 квітня 1970 року. За свої роки змінила незліченну кількість образів, а через багато написаних хітів та свою зовнішність отримала статус “української Мадонни”.

Зростала творчою дівчинкою. З чотирьох років почала співати, з п’яти танцювати, а кар’єру маленької співачки розвивала вже через рік. Займалася у музичній студії, де педагоги пророчили їй велике майбутнє талановитої зірки великої сцени.

Пройшла непростий шлях “виживання” для того, аби твердо стояти на ногах, досягти успіхів та бажаного результату в кар’єрі. Почала підкорювати світ українського шоу-бізнесу наприкінці 80-х років.

Якою тільки не була співачка, адже завжди хотіла бути сучасною, виділятися серед інших та показувати свою неповторність. Мала яскраве руде, біляве, чорняве волосся, відверті образи, що демонструвалися в мінісукнях та нетипових макіяжах. Після численних експериментів у зовнішності змогла зупинитися на своєму фірмовому стилі  – біляве волосся, яскравий мейк та королівські наряди для вишуканості.

Зміни Ірини Білик у зовнішності

Пластичні операції Ірини Білик

Проте на змінах у власному стилі, макіяжі та волоссі справа не закінчилася. Відомо, що співачка неодноразово зверталася до послуг пластичного хірурга, хоча довго намагалася цього не афішувати. У свої 52 роки зірка зовсім не виглядає на свій вік, адже завжди працювала над самовдосконаленням.

За словами жінки, свою першу операцію зробила у 1999 році, після народження первістка Гліба. Мала дефект опущених куточків очей, тому вирішила це виправити за допомогою блефопластики.

Ірина Білик вразила всіх змінами у зовнішності
Ірина Білик після пластики

Також зменшила горбочок на носі, збільшила губи, зробивши їх пухкішими, особливо це помітно на верхній частині. Зізналася, що не обходиться без уколів краси, а також постійних походів до косметологів за доглядовими процедурами. Зробила й підтяжку обличчя. Хоче надалі бути красивою, молодою та подобатися всім прихильникам її творчості.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.