Оля Цибульська показала сина Нестора, який підріс та змужнів – що відомо про життя та батька хлопчика

Співачка Оля Цибульська має чудового синочка Нестора, якого часто показує користувачам соціальної мережі Instagram. Продемонструвала, який вже дорослий її хлопчик та чим любить займатися.

Харизмі, самоіронії та почуттю гумору зірки можна тільки по-доброму позаздрити. Instagram-блог артистки останнім часом набирає все більших обертів. Подробиці з життя, нові світлини, гумористичні відео з різними висміяними історіями вартують вашої уваги.

Оля Цибульська щира, добра та відкрита зі своїми прихильниками, проте довго приховувала деталі свого особистого життя від преси. Лише у 2022 році публіка дізналася, хто насправді є чоловіком відомої музичної виконавиці. Коханим обранцем, підтримкою та опорою в житті став бізнесмен, колишній депутат Радивилівської міськради Сергій Грицюк.

Цибульська пояснила своє рішення нарешті вийти з тіні. Вона зазначила, що поки люди ховаються від війни, яку розв’язала росія, ховатися від камер було б по-дитячому. Сергій теж розповів, чому прийняв рішення довго залишатися непоміченим. За його словами, у діяльності, де працює нема потреби бути публічним. Зараз настав час, коли треба бути відкритим, починати щось з нуля, з нової сторінки.

Грицюк є учасником сімейного бізнесу, де потрібно постійно бути в команді, у повній взаємодії, вникати в деталі, продаж, роботу з усіма клієнтами, тому в цій сфері діяльності не треба мати статус публічної особи.

Оля Цибульська показала сина Нестора

Співачка відчула радість материнства, перший дитячий сміх у 2015 році, коли народила синочка Нестора. Хлопчик зростає допитливим, кмітливим та варто зазначити дуже розумним. Активно займається вивченням іноземних мов, тому з мамою може вільно говорити англійською мовою.

Оля Цибульська показала сина Нестора

Неодноразово мережею ширилися плітки, що маленький Нестор ззовні схожий на колегу по роботі, відомого співака Дзідзьо, проте сама жінка відверто зізналася, що такі коментарі ображають її почуття. Тепер публіка знає справжнього офіційного чоловіка артистки, тому чутки припинилися.

Share