Після втечі за кордон 40-річний Влад Яма показав єдиного сина в Києві та вразив зізнанням: повернулися додому?

Знаменитий український хореограф Влад Яма заінтригував мережу фотографією після свого переїзду до Сполучених Штатів Америки. Що відбувається в родині?

Минулого року Влад Яма тривалий час успішно приховував своє місцезнаходження. Після того як хореограф повернувся з канікул у Сполучених Штатах Америки він знаходився на батьківщині лише декілька тижнів. Після 24 лютого його шанувальники могли помітити, що нових кадрів від зірки можна було не очікувати.

Влад не оприлюднив жодного знімку, який міг би навести глядачів на думку, що він давно покинув Україну і знаходиться разом з сім’єю у безпеці.

Влад Яма показав єдиного сина в Києві

Влад Яма показав, як життя в США вплинуло на його сина Леона
Влад Яма показав єдиного сина в Києві

Про еміграцію хореограф розповів лише через декілька місяців. Як з’ясувалося, кордон він перетнув ще до того, як для чоловіків їх закрили. Мовляв, зробив усе на законних підставах. Однак, даний факт не врятував танцюриста від масової критики його дій. Натомість він запевняє, що вважає себе набагато кориснішим для своєї країни за кордоном.

За цей час танцюрист зібрав вельми великі суми на благодійність та направив їх в Україну. Тим часом родина Влада вже адаптувалася до нових реалій. Зокрема, його єдиний син Леон відвідує місцеву школу та активно проводить час на американських вулицях.

Велику роль у створенні контенту для Влада Ями на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram також відіграють архівні фотографії, які з’являються на його акаунті регулярно. Наприклад, нещодавно зірка оприлюднив фотографію свого сина, який постав посеред студії програми “Сніданок з 1+1”.

Влад Яма показав єдиного сина в Києві

Можна було-б подумати, що знімок новий, однак в даному образі Леон вже приходив у гості до Нелі Шовкопляс, Єгора Гордєєва, Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір.

Як відомо, декілька років тому Влад прийняв рішення стосовно свого спадкоємця і зробив його публічною людиною. Хлопчик часто з’являється разом з батьком на телебаченні, а також є героєм його відеороликів у соцмережах. Матір дитини також прекрасно знайома з блогерською діяльністю, але після 24-го лютого лютого припинила створювати розважальний контент.

Тож на даний момент хореограф та його родина знаходяться в еміграції, і здається, поки що не планують повертатися додому.

Схожі статті

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?