Одна непідвладна рокам, а іншій не вистачає бабусиної хустинки: як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

Ольга та Наталія Сумські — найвідоміші сестри-акторки в українському шоу-бізнесі. І не дивлячись на неймовірну вроду, обидві приголомшливо різні.

Ольга та Наталія Сумські навіть на початку своєї кар’єри неймовірно відрізнялися. Здавалося, що сестри стали свого роду протилежностями одне одної. І це стосується не тільки зовнішності артисток, але і їхніх характерів. Ольга В’ячеславівна завжди була веселою, товариською, відкритою та балакучою, а Наталія напроти завжди поводила себе максимально стримано та холодно, підкреслюючи дистанцію.

Як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

Як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

І не дивлячись на серйозну різницю між жінками, вони приголомшливо виглядали разом на сцені та в кадрі, а тому навіть глянцеві журнали запрошували жінок на суміжні фотосесії. З часом стосунки родичок охололи. Подейкували навіть про конфлікт між сестрами, але обидві дану інформацію спростували, хоча і дали зрозуміти, що непорозуміння та відсутність тепла в стосунках присутні.

Як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

Ольга Сумська зараз проживає у шлюбі з Віталієм Борисюком, активно знімається та займається дубляжем. Артистка обожнює молодіжний стиль в одязі, виглядає дуже молодо та свіжо. Акторка не зраджує своїй любові до світлого волосся, ретельно піклується про свою шкіру та намагається слідувати останнім канонам моди.

Як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

Натомість Наталія Сумська, судячи з усього, обрала шлях італійської красуні Моніки Белуччі, яка заявила, що віддає перевагу достойному старінню. Наталія В’ячеславівна демонструє свій спокій по відношенню до проявів віку на обличчі, і вдягається відповідно часам.

Часто жінку можна побачити з хусткою на голові, а також у білих сорочках та модних вишиванках. Втім, вона завжди виглядає дуже елегантно та доглянуто, зокрема, зірка не зраджує макіяжу та легким укладанням.

Як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

На даний момент Наталія Сумська проживає у шлюбі зі своїм колегою Анатолієм Хостікоєвим, і рідко бере участь у телевізійних проєктах, а здебільшого працює в театрі. Саме тому зірка вкрай рідко з’являється на екрані, але їй завжди є що сказати.

Share