Наталя Могилевська показалася в обіймах молодого незнайомця: “Може гарантувати спокій” (ФОТО)

Наталя Могилевська народна українська співачка, яка стала відомою та популярною багато років тому. І з тих самих пір жінка вважається однією з найзатребуваніших співачок України.

Життя Могилевської завжди було дуже насиченим та цікавим, оскільки вона артистка, яка підкорила мільйони сердець. А також, Наталя дуже симпатична жінка, яка, звісно, цікавить чоловіків та привертає їхню увагу. У житті співачки було багато романтичних стосунків, і лише один офіційний шлюб. Могилевська дуже гучно крутила роман з Владом Ямою, з яким потім довго будувала стосунки та навіть, разом жила й ходила з ним на різні заходи. Та згодом, стосунки почали розпадатися й зірки розійшлися.

Наталя довгий період не будувала стосунків, а займалась лише кар’єрою. Тоді здавалося, що Могилевська таким чином намагається відволіктися та не думати про особисте. Артистка ніколи не афішувала своє особисте життя, а особливо свої думки стосовно самотності та відсутності надійного чоловіка поруч.

Наталя Могилевська

Але під час війни жінка розповіла, що вона зустріла справжнього чоловіка, в якого закохалась по-справжньому. А він своєю чергою допомагав їй відправити сестру за кордон. З тих давніх пір Наталя і її загадковий обранець зустрічаються, але жінка не поспішає розкривати секрети та розповідати, хто саме полонив її серце.

Чомусь, жінка вирішила розповісти всі подробиці свого особистого життя після перемоги, адже наскільки вже відомо, її чоловік займається військовою справою. Напевно, саме через це Могилевська не хоче ризикувати життям коханого та їхніми стосунками, адже це може зіграти не надто веселий жарт.

Та поки її чоловік захищає Українські кордони,  сама ж вона дуже часто виступає для військових, дає благодійні концерти й щиро виступає на прем’єрах своїх авторських вистав “Я вдома” у різних містах України.

Тож, з військовими вона спілкується дуже часто та близько. Тому, днями жінка показала відео з виступу для Нацгвардійців, де дуже ніжно обіймалась з одним з військових. І ту немає нічого особистого, адже жінка просто таким чином продемонструвала свою вдячність за все, що вони роблять щодня для нас.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.