Копія батька: Христина Решетнік привітала свого тата з днем народження та показала, як він виглядає

Безперечно, фанатам завжди цікаво спостерігати за життям своїх улюблених зірок. Крім того, вони не залишають без уваги життя їхніх рідних. Читайте далі про цікаві факти із життя родини Решетніків.

Дуже часто ми навіть не помічаємо того, наскільки швидко летить час. В один момент наші діти стають дорослими, а батьки не такими молодими, як раніше. Здавалося б, що тільки відсвяткували день народження, а ось він знову наступив. Нерідко представники шоу-бізнесу публікують на своїх сторінках у соціальних мережах процес святкування своїх уродин, або певні згадки з дитинства. Втім прихильникам зірок цікаве життя не тільки свого кумира, але і його сім’ї.

День народження в родині Решетніків

Днями дружина Григорія Решетніка, відомого українського шоумена, телеведучого, актора та режисера, Христина привітала свого батька із днем народження на своїй сторінці в Instagram. Дівчина розчулила своїх прихильників серією архівних фото із татом. Серед них є як більш свіжі кадри з минулих років, так і світлини із дитинства Христини.

Судячи з фото, батько дружини Решетніка майже не змінився за двадцять років. Крім того, неозброєним оком видно, що Христина пішла в батька й дуже на нього схожа. Серед опублікованих фото були і ті, на яких чоловік бавиться із трьома онуками на відпочинку. Ці кадри дійсно вражають своєю теплотою та душевністю.

Серію світлин на сторінці Христини Решетнік супроводжують слова привітання татові із днем народження. Дівчина написала так:

“Сьогодні День народження у мого Татуся. Він у мене – дуже крутий. Справжній чоловік, прекрасний батько та супер-дідусь, який може розважати одночасно всіх трьох онуків і вони реально його люблять більше, ніж всіх нас. Мені здається, мій Татусь схожий на якогось італійського актора) правда?”.

Фанати дівчини не забарились із відповіддю на останнє запитання, й запропонували свої варіанти. Одна із підписниць порівняла батька Христини із британським актором Деніелом Крейгом.

В кінці публікації дівчина додала, що пишається патріотизмом свого тата. За словами Решетнік, він говорить про перемогу України нон-стоп і що він — затятий патріот.

Прикметно, що в родині Решетніків не один, а цілих два іменинника. Так, дівчина розповіла, що у її тата є брат близнюк. Христина опублікувала фото, де брати разом із її маленьким синочком, і також привітала свого дядька.

Батько та дядько Христини Решентік із маленьким онуком
Батько та дядько Христини Решентік із маленьким онуком

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.