Надя Дорофєєва показала, чим її годує Міша Кацурін: картопля та оселедець. З таким на “МастерШеф” не підеш

Надя Дорофєєва відома українська співачка, яка прославилась завдяки участі у дуеті "Время і Стекло" разом з Позитивом під чуйним керівництвом продюсера Потапа та Ірини Горової.

Оскільки Надія дуже відома особистість, то її життя цікавить багатьох, а особливо, особисте. Вже майже рік минув з тих самих пір, як Дорофєєва розійшлась з Дантесом та дуже швидко почала будувати стосунки з Мішею Кацуріним – відомим українським ресторатором.

Надя Дорофєєва

Нині Надія справді щаслива жінка, яка вже не боїться осуду та критики з боку прихильників, адже побудувати жіноче щастя – це дуже важка задача, а для багатьох, навіть непосильна. Тому, немає жодного значення в яку мить та в якій ситуації ти зустрічаєш свою людину. Головне зустріти та втримати щастя в руках.

Дорофєєва тепер сольна співачка, але нещодавно вона випустила спільний трек зі своїм коханим чоловіком Кацуріним. До речі пісню пара писала разом виконали вони її також дуетом. Ця пісня була випущена ніби як відповідь на всі питання хейтерів про їхні стосунки. Та насправді, відповідей було замало, просто стало зрозуміло, що між ними справжнє кохання яке зародилося давно, та з якогось певного погляду.

Надія останнім часом часто викладає історії зі своїм коханим, оскільки Михайло ресторатор, то він ще й чудово готує, а не лише керує ресторанами. Тож, доволі часто Кацурін готує для своєї обраниці вечері та сніданки. А співачка інколи навіть знімає процес приготування, і це виглядає дуже цікаво та апетитно.

Так, днями Дорофєєва показала, що їй приготував Михайло. Страва була досить простою, але смачною. Михайло приготував для коханої запечену картоплю із зеленню та оселедець. Також на тарілці був салат, схожий на мімозу, але Надя не стала розсекречувати всіх інгредієнтів, а просто показала.

Сторіс Наді

Насправді коли чоловік готує для коханої, це завжди прояв справжніх почуттів кохання і турботи. А це найголовніше, що може бути у стосунках.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.